Haberler

Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe Maçının Ardından

Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe maçının ardından

Fenerbahçe'ye 83-75 mağlup olan Royal Halı Gaziantep'in baş antrenörü Stefanos Dedas, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Kuvvetli rakip Fenerbahçe karşısında mücadeleye rağmen mağlup olduklarını belirten Dedas şunları dedi

Bizden daha iyi bir takıma karşı beklediğimiz gibi bir maç oldu. Bize şans verdiklerinde maçı kazanmak için gerekli mücadeleyi verdiğimizi düşünüyorum. Aslında maçın genelinde maçın gidişatıyla ilgili tatmin olduğumu söyleyebilirim. Maçı kaybettik, 2 veya 40 sayıyla kaybetmemizin bir farkı yok bence. Bundan sonraki en önemli şey son iki maçımız. Uşak'a play offlara katılmak için gidiyoruz. Bu maçı kazanırsak, çok önemli bir galibiyet olacak.

Fenerbahçe baş antrenörü Zeljko Obradovic ise karşılaşmada her iki takımın da iyi oynadığını belirterek, şöyle konuştu

Trabzon maçını seyircisiz oynadıktan sonra bugün bir maçı daha seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Bu kendi takımım ve rakip takımım adına kolay bir durum değil. Bizim için gerçekten önemli bir maçtı. Royal Halı Gaziantep'in nasıl bir takım olduğunu biliyorduk. Onlar için önemli olan dış atışları. Kullandığı 3 sayılıklar. Bütün pozisyondaki oyuncular dış atış kullanabiliyorlar. Onu durdurmak üzerine çalışmıştık. Bazı 3 sayılık atışları rakibimiz kullandı, bazı 3 sayılık atışları gerçekten çok kolay verdik. Her pozisyonda maç tamamen farklı bir boyuta geçti. Royal Halı Gaziantep takımı skor olarak geride olsa bile maçı bırakmayan bir takım. Günün sonunda baktığımız zaman güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Royal Halı Gaziantep takımına da sonraki maçlar için başarılar diliyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Royal Halı Fenerbahçe Gaziantep Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title