Haberler

Royal Halı Gaziantep-Darüşşafaka Doğuş Maçının Ardından

Royal Halı Gaziantep-Darüşşafaka Doğuş maçının ardından Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Zdovc 5 maçtır şansızlıklar sonucu maçları kaybediyoruz Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Mahmuti Böyle bir galibiyete takım olarak ihtiyacımız vardı Royal Halı Gaziantep'te başantrenör Jurij Zdovc, iyi oynadıklarını ancak son 5 maçta şansızlık yaşadıklarını belirtirken, Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü Oktay Mahmuti ise kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Royal Halı Gaziantep-Darüşşafaka Doğuş maçının ardından

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Zdovc 5 maçtır şansızlıklar sonucu maçları kaybediyoruz

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Mahmuti Böyle bir galibiyete takım olarak ihtiyacımız vardı

Royal Halı Gaziantep'te başantrenör Jurij Zdovc, iyi oynadıklarını ancak son 5 maçta şansızlık yaşadıklarını belirtirken, Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü Oktay Mahmuti ise kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde evinde ağırladığı Darüşşafaka Doğuş'a 72-69 yenilen Royal Halı Gaziantep'te başantrenör Jurij Zdovc, karşılaşmayı basit hatalarla kaybettiklerini belirterek, İyi bir oyun sergiledik. 5 maçtır şansızlıklar sonucu maçları kaybediyoruz. Yeni katılan oyuncumuz da çok iyi. Şu an çok iyi durumdayız. İyi de oynadık ama çok basit hatalar yaptık dedi.

Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü Oktay Mahmuti ise, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, Çok zor bir maç oldu. Bir ara 8 sayı öne geçtik. Ama rakibimiz de iyi oynadı. Son anda attığımız basketle oyunu kazandık. Böyle bir galibiyete takım olarak ihtiyacımız vardı. Rakibi de kutluyorum, iyi bir maç oldu diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Royal Halı Gaziantep Doğuş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title