Haberler

    Efsane Golcü Roy Makaay: Galatasaray'ın Kapısından Döndüm

    Güncelleme:

    Bir dönemin yıldız golcülerinden olan Roy Makaay, Deportivo'da La Coruna'da oynarken Galatasaray'dan teklif aldığını ancak kendisinin Bayern'i tercih ettiğini söyledi.

    Bir dönemi kasıp kavuran ve golleri ile Avrupa'yı sallayan Hollanda'nın efsane golcüsü Roy Makaay, Fanatik gazetesine konuştu. Şu anda Feyenoord U19 takımını çalıştıran Roy Makaay, bir dönem Galatasaray'ın kendisine teklifte bulunduğunu itiraf etti.

    "KUYT'LA GÖRÜŞÜYORUZ"

    "U19 hocasıyım artık futbolda oyunculuk yok eğitmenlik var." diyen Makaay, "Burada Feyenoord kulübünde oldukça mutluyum. Elbette her ülke olduğu gibi Türk futbolunu da yakından takip etmeye çalışıyorum. Orada tanıdığım arkadaşlarım var. Kuyt ile görüşüyoruz, gelecek sezon bizimle olacak. Süper bir gelişme, duyduğumda çok mutlu oldum, Kuyt´ta benim gibi Futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra,egitmen olarak Feyenoord alt yapıda devam eder" dedi.

    "KAZIM'I BEĞENİYORUM"

    Kazım hakkında konuşan efsane golcü, "Kazım iyi bir futbolcu. Türkiye'de uyum sağlamayamadı. Bizim takımda çabuk uyum sağladı ve geçen sezon basarılı bir sezon geçiren ve Ingiltere'ye transfer olan Pelle´den sonra çok zor bir işe imza attı ve bayrağı devraldı. takımda iyide oynuyor, takip ediyorum beğeniyorum ve gittikçe güçleniyor." dedi.

    "GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDIM"

    Yıılar sonra itirafta bulunan Makaay, "Deportivo'da La Coruna'da oynarken Türk basını beni çok yazdı, her takıma yazdı. Ama bir ciddi isteyen takım vardı, o da Galatasaray. En ciddi teklifi o kulüpten aldım ama aynı zamanda ve Almanya'dan da teklifler almıştım. Bundesliga ve La liga ligi cok güçlü ve organizeli olmasından dolayı Bayern'i tercih ettim." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Deportivo La Coruna Galatasaray Feyenoord Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    Bahtiyar OkkanMobil-IOS:

    Haklı adam en son o kapıda bir spor muhabiri otomatik kapı nedeniyle ihmalkarlıkları yüzünden hayatını kaybetmişti.. Adamda başına gelmesinden korktu.. O kapı şer kapısıdır..!!

    3
    5
    yanıtYanıtla
    Şikebahçe Mobil-IOS:

    Bizim şikebahçeden neden bahsetmiyor ya.Tabii bilmiyorlardı o zaman. Ama neyse şike sayesinde en azından tanındık biraz. Reklamın kötüsü olmaz demişler

    6
    1
    yanıtYanıtla
    40mobilWeb@haberler.com:

    Gelseydin bir daha kovsakta gitmezdin istanbuldan gidenler hep aglarda onun icin

    2
    0
    yanıtYanıtla
    urfali:

    hadi be sende yalanc kapidan donmus kendin gelmedin iykide gelmemisin

    0
    1
    yanıtYanıtla
    MuhtarMobil-IOS:

    Şansız çocuk

    1
    0
    yanıtYanıtla
    TolgaMobil-IOS:

    Ee neyapalım?

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Fatih Celik:

    En dogrusunu yapmissin, türkiyeye gelseydin kimse tanimazdi seni

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title