Haberler

    Rotisserie Noir: Cadde'nin Sağlıklı Fransızı

    Onca dünya mutfağı ve restorana boğulduğumuz İsytanbul'da insan yine de eldeki çeşide doymuyor, yenisini istiyor.

    Onca dünya mutfağı ve restorana boğulduğumuz İsytanbul'da insan yine de eldeki çeşide doymuyor, yenisini istiyor. Bu sefer sadece farklı bir restorandan değil; farklı bir pişirme tekniğine de odaklanacağız.

    Roti: Damağımızda adeta zevkli ve klas bir parti yaratan Fransız mutfağının en sağlıklı pişirme tekniklerinden biri.

    Rotisserie Noir: Bağdat Caddesi'nde adeta saklanan ve leziz bir menüsü olan şahane Fransız.

    Baharla birlikte diyete gömülmüş olanlar hemen sayfayı kapamasın, zira Rotisserie Noir, diyetteki biri için çok uzak durulması gereken bir restoran değil. Sade bir menüsü olan mekanın özellikle başlangıçları ve sebzeleri öne çıkıyor. Restoran, seçtiğiniz etlerinizi özel aparatlarla, el yapımı rotisserie makinesinde, gayet hafif ve sağlıklı bir teknikle pişiriyor. Yani kızartmalar, yağa bulanmış ızgaralara yok burada, sakin olun. Bu arada sağlıklı rotisserie tek pişirilenler etler değil; sıcak şarabınızdan, tatlınıza kadar her şey bu ızgara tekniği ile pişiyor. Hafta boyu açık olan mekan için size tavsiyemiz mümkünse hafta sonu gitmeniz. Yoksa Noir'nın özel soğan çorbasını kaçırabilirsiniz.

    Adres:  No 460, Bağdat Caddesi, Suadiye, Kadıköy, 34710 İstanbul.

    Rezervasyon: +90 (0216) 445 1505

    Kaynak: Kadincaozel.com / Kadın

    Bağdat Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title