Haberler

Rotaract'ta Yağmur Lena Dönemi

Güncelleme:

Uluslararası Rotary 2440.Bölge Rotaract Temilciliği'nin 17. Rotaract Asamblesi Efes Rotaract Kulübü'nün ev sahipliğinde Kuşadası Pine Bay Otel'de gerçekleşti.

2440.Bölge Rotaract Temsilciliğinin 8 ilde faaliyet gösteren 42 kulübün katılımı ile gerçekleşen Asamble'ye U.R. 2440.Bölge Dönem Guvernörü Mecit İSCE, 2015-2016 Dönemi Guvernörü Reha AKIN, 2016-2017 Dönemi Guvernörü İsmail Rodoplu, 2017-2018 Dönemi Guvernörü Lütfi Demir, 2014-2015 Dönemi Bölge Rotaract Temsilcisi Can SEZİCİ ve 2015-2016 Dönemi Bölge Rotaract Temsilcisi Yağmur LENA'nın katılımıyla gerçekleşti.

HİZMETLERİNİZ DÜNYAYA ARMAĞAN OLSUN

Uluslararası Rotary 2440.Bölge 2015-2016 Dönemi Bölge Rotaract Temsilcisi Yağmur LENA, yapmış olduğu konuşmada Rotaractörler olarak toplumun herkesi mine ulaşmaya çalıştıklarını, yeni hizmet döneminde başta Rotary'nin çocuk felci projesi, trafik ve vakıf konusunda çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Yağmur Lena, yerel yönetimler ile çalışmalarını 8 ille yayarak sürdüreceklerini ifade etti. Bölge Rotaract Temsilcisi Yağmur Lena Uluslararası Rotary'nin yeni dönem teması olan "Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun" diyerek sözlerine son verdi.

ANCHORMAN KORCAN KARAR ROTARACTÖRLE BİR ARAYA GELDİ

Ünlü gazeteci ve haber spikeri Korcan Karar 17. Rotaract Asamblesi'n de konuşmacı konuk olarak rotaractörler ile bir araya geldi. Basın ve Yayın konusunda gençlere bilgi verdi. Rotaractörlerin Korcan Karar'a ilgisi büyüktü.

GALA GECESİNDE SEVİLEN ŞARKICI ARDA TÜREGÜN SAHNE ALDI

17. Rotaract Asamblesi'nin gala gecesinde İzmir'in sevilen şarkıcı Arda Türegün sahne aldı. Gece de Türegün katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Korcan Karar Kuşadası Efes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title