Haberler

Rota Koleji'nden Açıklama Açıklaması

Bayanlar Voleybol 2. Lig ekiplerinden Rota Koleji Voleybol Şubesi, yarın mücadele edecekleri Karşıyaka'nın maçın ertelenmesine yönelik talebinde muhatabın Türkiye Voleybol Federasyonu olduğunu bildirdi.

Bayanlar Voleybol 2. Lig ekiplerinden Rota Koleji Voleybol Şubesi, yarın mücadele edecekleri Karşıyaka'nın maçın ertelenmesine yönelik talebinde muhatabın Türkiye Voleybol Federasyonu olduğunu bildirdi.

Voleybol şubesinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun maç programları içinde sakatlığı bulunan 2 oyuncunun yan sıra 3 voleybolcularına zatürre teşhisi konduğu belirtildi.

Takımları için oluşan olumsuz koşullara rağmen, erteleme taleplerinde bulunma ihtiyacına mücbir sebepler dışında gerek duyulmadığının bildirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İzmirimizin güzide kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesinin dün yayınladığı basın açıklaması, aynı şehrin takımı olarak bizi üzmüştür. Ancak burada maçın ertelenmesi için muhatabın Rota Koleji Spor Kulübü değil, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) olduğunu, Rota Koleji Spor Kulübü olarak rakibimizin sağlık raporlarıyla TVF'ye başvurarak, federasyonumuzun cevabına göre hareket etmenin iki kulüp açısından en doğru karar olacağını düşünmekteyiz. Ancak aynı şehirde ülke sporuna çok büyük emeklerle, değerler katan 2 dost kulübün bundan önce olduğu gibi bundan sonra da pek çok branş ve kategoride karşılıklı müsabakalar içinde olacağı da düşünüldüğünde, bu tarz açıklamaların yararının olmadığı konusunu kamuoyunun bilgisine sunarız."

Karşıyaka Spor Kulübü, Rota Koleji ile oynayacakları müsabakayı 7 oyuncuları hasta olduğu için erteleme isteklerinin, rakipleri tarafından kabul edilmediğini açıklamıştı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title