Haberler

"Türkiye'de Liglerin Başlamamış Olması En Büyük Avantajımız"

Güncelleme:

Uefa Avrupa Ligi 3'üncü tur ilk maçında Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak olan Rosenborg'un Teknik Direktörü Ingbrigtsen, en büyük avantajlarının Türkiye'de liglerin başlamamış olmasını söyledi.

Yarın akşam Dr. Necmettin Şeyoğlu Stadında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Norveç'in deneyimli ekibi Rosenborg, akşam saatlerinde Safranbolu'da konaklayacağı otele geldi. Otele yerleşen kafile daha sonra maçın oynanacağı stada gelerek antrenman yaptı. Rosenborg Teknik Direktörü Kare Ingebrigtsen düzenlediği basın toplantısında, Türk takımlarının ve liginin her zaman güçlü olduğunu söyledi. Maçta ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını belirten Ingebrigtsen, "Bizim en büyük avantajımız Türkiye'de liglerin başlamamış olması. Fakat değerli, kaliteli oyuncuları var. Karabükspor'u takip ettiğimizden dolayı biliyoruz. Dolayısıyla çok kolay bir maç olmayacak" dedi.

Karabüksporun geçtiğimiz sezon formasını giydiği oyuncuları Gamsd Pedersen'den rakipleriyle ilgili bilgiler aldığını ifade eden Ingebrigtsen şunları söyledi: "8-9 oyuncusunun değiştiğini biliyoruz. Esas olan takımın hocası aynı. Dolayısıyla da sistem aynı. Çok fazla değişen bir şeyin olmayacağını, rakibimizin güç kaybettiğini düşünmüyoruz."

Gamsd Pedersen ise maçın kendisi açısında hem çok güzel hem de zor olduğunu ifade ederek, "Burada çok eski arkadaşlarım mevcut. Tekrar onları görmek ve aralarında olmak gayet güzel" dedi.

Karabükspor'un 1 ay önce Avrupa liginde gündemde bile olmadığını, ancak bir şekilde Avrupa Ligi'ne katıldığını belirten Pedersen, şöyle konuştu: "2 ayaklı bir maç olduğu için iyi bir skor alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. 8-9 oyuncuları takımdan ayrıldı. Bunun avantajını kullanmak istiyoruz." - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Norveç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title