Haberler

Rönesans Eğitim Vakfı, Rektör Çelik'i Ziyaret Etti

Rönesans Eğitim Vakfı Yönetimi İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’i ziyaret etti.

Rönesans Eğitim Vakfı Yönetimi İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi Basın-Yayın Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Rönesans Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Süha Günel ile Vakıf Sekreteri Filiz Eryılmaz'in İnönü Üniversitesi'ni ziyaret ettikleri belirtildi.

Darende'de Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden konukların, daha sonra Malatya'ya Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ettiklerinin belirtildiği açıklamada, ziyarette İnönü Üniversitesinde bu yıl hayata geçirilen projelerin konuşulduğu ve 5.7 MW kapasitesiyle Türkiye'nin en büyüğü olan Güneş Enerjisi Santrali'nin önemini vurgulandığı belirtildi.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rönesans Eğitim Vakfının İnönü Üniversitesinde öğrenim gören 450 öğrenciye burs verdiğini hatırlatarak vakıf yöneticilerine teşekkür etti. Görüşmede Rektör Danışmanı ve Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cafer Mum da hazır bulundu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rönesans Eğitim Vakfı Filiz Eryılmaz Cemil Çelik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title