Haberler

Ronaldo Kılık Değiştirip Sokakta Top Oynadı

Güncelleme:

Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, ilginç bir sürprize imza attı. Kılık değiştirerek Madrid sokaklarını turlayan yıldız oyuncu, ardından peruğunu ve takma bıyığını çıkardı. Karşılarında Ronaldo'yu görenlerse büyük şaşkınlık yaşadı.

SAKAL, BIYIK VE PERUK TAKTI

Real Madrid'in Süperstar'ı Cristiano Ronaldo kılık değiştirip sokakta insanlarla top oynadı. Yıldız oyuncuya sakal, bıyık ve peruk takıldı. Ronaldo, Madrid'in en işlek caddesinde futbol topu ile insanlara çalım attı.

GÖRENLER ŞAŞKINA UĞRADI

Daha sonra peruğunu ve takma bıyığını çıkaran yıldız oyuncu, görenleri şaşkına çevirdi. Küçük bir hayranına oynadığı topu hediye edip fotoğraf çektiren yıldız futbolcunun videosu internette yayınladığı andan itibaren izlenme rekoru kırıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (56)

Sabri ReyizMobil-ANDROID:

Bizde de Sabri kılık değiştirsin İstiklal de top onu sektirsin

26
2
yanıtYanıtla
NowitzkijMobil-IOS:

Kadın telefon numarasını vermiyor. Ronaldo olduğunu bilse bırak telefonu bütün hücrelerini verir

26
1
yanıtYanıtla
siyami:

en cok sevdigim oyunculardan birtanesi Rabbim hidayet nasib etsin ins

22
1
yanıtYanıtla
tokmak:

dünya yıldızı diyince ben de tayyip sandımdı. . .

16
5
yanıtYanıtla
süleyman yiğit:

bu yüzden seni seviyoruz CR7 , iyi ki varsın CR7

21
0
yanıtYanıtla
M63Mobil-IOS:

Ben buna bir calim atarsam futboldan sogur

2
19
yanıtYanıtla
adamsın:

çok karakterli ayrıcada bana göre dünyaya gelmiş geçmiş en büyük yetenek her zaman messiyle kıyaslayanlara kızmıştım yine söylüyorum tamam messi büyük futbolcu ama ronaldo hem büyük çok büyük bi futbolcu hemde müthiş bi karakterdir. FUTBOLUN KRALISINNN BAŞ TACISIN

20
0
yanıtYanıtla
Ezelden TÜRKMobil-IOS:

Bu gercekten adam ya

20
0
yanıtYanıtla
kral1918:

VAY BEEE KISKANMAMAK ELDE DEGİL

19
0
yanıtYanıtla
ref:

türk futolcuları burnunu büyütsün ancak hwelal sana kocum adamın hasisin hası

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title