Haberler

    Ronaldo'dan Messi İtirafı

    Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Barcelonalı Lionel Messi ile arasında yaşanan rekabetin iki tarafın da futbolunu geliştirdiğini söyledi.

    İspanyol basınına konuşan Ronaldo, Lionel Messi ile arasında yaşanan rekabetin futbolunu geliştirmesini sağladığını belirterek, "Eminim ki aramızdaki bu rekabet, Messi'yi de motive ediyordur. Onun 4, benim 3 Altın Top ödülüm var. Bu, dünya futbolu için güzel bir durum" ifadesini kullandı.

    Duran toplarda eskisi kadar etkili olamadığını belirten Portekizli golcü, "Sol ayağımı hızımı ve frikiklerimi geliştirmeye çalışıyorum. Son zamanlarda bu konularda pek başarılı değilim ve çok çalıştıkça bu özelliklerimi geri kazanacağım" değerlendirmesinde bulundu.

    Formunu korumak için özel hayatına da çok dikkat ettiğini vurgulayan 29 yaşındaki yıldız, "Futbolumun böyle olmasının tek nedeni çalışmak. Her sezon 60'ın üzerinde maça çıkabiliyorum çünkü kendime bakıyorum. Çok uyuyor ve yediklerime dikkat ediyorum" değerlendirmesini yaptı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Lionel Messi Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title