Haberler

Ronaldo Bu Sefer Filistinliler'i Üzdü

Güncelleme:

Filistinlilere verdiği destekle bilinen Cristiano Ronaldo'nun, İsrailli bir operatör şirketinin reklam filminde oynaması tepkilere neden oldu.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İsrailli bir operatör şirketinin reklam filminde oynadı. Daha önce Filistinlilere yaptığı yardımlarla gündeme gelen Ronaldo'nun, İsrailli şirketin reklam filminde rol alması tepkiye yol açtı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

31 yaşındaki futbolcunun Filistinli hayranları, hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, sosyal medya üzerinden tepkiler yağdırdı.


"SADECE BİR REKLAM"

Bunun üzerine resmi Twitter hesabından açıklama yapan Ronaldo, "İsrail'de oyuncu olacağıma dair asılsız iddialar var. Ben futbolcuyum, bu sadece bir reklam" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (170)

El sisi:

musluman alemi bizi hic ilgilendirmiyor.

23
124
yanıtYanıtla
ali:

Yardım edince iyiydi reklam filminde oynayınca mı kötü oldu. İnsanlar gerçekten çok nankör.

121
8
yanıtYanıtla
ÖMER:

YARDIM EDİNCE İYİSİN ETMEYİNCE KÖTÜSÜN BUDURUM BİRAZDA NANKÖRLÜK DEGİLMİDR.

70
10
yanıtYanıtla
0707:

mavi marmaradan sonra israilin kuçagında en çok oturan türkiye ve akp yönetimidir ne yırtılıyorsunuz. . .

20
47
yanıtYanıtla
antipkk:

Israili en cok APOyu bize verdigi icin seviyoruz! :) NATO denen birsey duydun mu sen hic?

yanıt0
yanıt3
zalim asa:

ilk yahudilik ve hristiyanlık filistinde doğmuştur o yüzden israilliler bunlara rahat vermedi ülkeleri başta arazileri satın alındı sonra yahudiler sırasıyla kasaba şehir işgal edip bugünki israili meydana getirdiler bugün ışid canileri etrafında birleşen müslümanlar o zaman filistin dramına seyirci kalmıştı keşke yahudiliğe geçselerdide bunca acı yaşamasalardı sonuçta ikiside masal

8
45
yanıtYanıtla
ALİ:

LA İLAHE İLLALAH MUHAMMEDEN RASULULLAH.

41
11
yanıtYanıtla
m:

ve: para satın alır. .

42
9
yanıtYanıtla
ahmet:

hani çok seviyodunuz Ronaldoyu noldu şimdi müslüman adam diyordunuz

29
16
yanıtYanıtla
67 ZONGULDAK:

Pardonda İsrail markalarının ürünlerinde oynayan o kadar çok oyunucu , ünlü vs var ki. İsrail markasını hergün tüketiyoruz günlük hayatta da. Hatta gaz anlaşması bile yapacaktık 1-2 sorun oldu herhalde :) Adam para karşılığı anlaşma yapmış , reklam filminde oynamış. Ne var bunda ? Sanki Ronaldo diyanet işleri başkanı. Futbolcu ve dinimizle alakası yok. Niye bu kadar misyon yüklemişler anlamadım.

40
2
yanıtYanıtla
Tüm 170 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title