Haberler

İspanyol Basını: Utanarak Çeyrek Finale

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Santiago Bernabeu Stadı'nda oynadığı maçta 4-3 yenildiği Schalke 04'ü, ilk maçtaki 2-0'lık avantaj sayesinde eleyerek çeyrek finale yükselen Real Madrid, oynadığı kötü futbol nedeniyle eleştiri aldı.

"UTANARAK ÇEYREK FİNALE ÇIKTI"

İspanyol basını Real Madrid için "sezonun en kötü futbolunu oynadı", "kaos", "beyaz komedi", "utanarak çeyrek finale", "korkunç" başlıklarını kullanırken, Alman takımı karşısında oynanan futboldan ne taraftarın ne futbolcuların ne de teknik kadronun memnun olduğu vurgulandı.

BASINA KONUŞMAYACAK

Attığı iki kritik golle Real Madrid'in çeyrek finale yükselmesinde kilit isim olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ise maç sonrası kendisinden demeç almak isteyen gazetecilere, "Sezon sonuna kadar basınla konuşmayacağım" dedi.

"NASIL BÖYLE OYNAYABİLİRİZ"

Karşılaşma sonrasında sinirli olduğu gözlenen Ronaldo'nun maç sırasında sahada takım arkadaşı Karim Benzema ile yaptığı kısa konuşma İspanyol televizyonlarına yansırken, Portekizli futbolcunun "utanç verici, utanç verici" şeklindeki sözleri dikkati çekti. Benzema'nın da karşılık olarak "Nasıl böyle oynayabiliriz? Bize 4 gol attılar" dediği görüldü.

"DİBE VURDUĞUNDA..."

Öte yandan Real Madrid'in takım kaptanı kaleci Iker Casillas da futbolcular olarak mağlubiyetin sorumluluğunu üstlendiklerini belirtti.

Maç sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Casillas, "Suçlu bizleriz. Taraftarın tepkisini anlıyoruz. Bazılarımız önceden sahip oldukları güveni yitirdiler. Arka arkaya 22 maç kazanan bir takımız ama şimdi herkes bu takımın nasıl oynaması gerektiğini konuşuyor. Dibe vurduğunda yapman gereken kendini sıfırlamandır. Bazı durumlarda kafan fizik gücünden daha ağır basar" ifadelerini kullandı.

Casillas, Real Madrid taraftarının ıslıklayarak kendini protesto etmesine ise "Taraftar hakimdir ve ıslıklaması gerektiği zaman ıslıklarsa ben bunu anlarım. Beni ıslıklamalarını kaldırırım. Bana destek veren herkese de teşekkür ederim" yorumunda bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Santiago Bernabeu Iker Casillas Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (7)

millisMobil-ANDROID:

beter ol real

5
6
yanıtYanıtla
gs:

zaten real çok havalanmıştı iyi oldu bu

5
2
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

sizce schalkemi kazandi realmi satti

2
1
yanıtYanıtla
melek melek:

boğa güreşi canilktir günah beee öldürmeyin kıymayın sırtına oklar atıonuz vicdansızlar boynuzlarını kulaklarını ateşe verionuz

2
0
yanıtYanıtla
HAK YOLU İSLAM:

FOS MADRİD PARAN VAR AMA AKLIN YOK

1
0
yanıtYanıtla
Boşnak:

Saçmalık. Real Madrid çok kötü oynamadı, Shalke04 çok iyi oynadı. Hatta ikisi de çok iyiydi. Son zamanlarda izlediğimiz en güzel maçtı. Bunun hakkında nasıl senaryo üretebiliyorsunuz hayret. Shalke''yi tebrik edin oyunundan dolayı, Real ''de tur atladı o da işine baksın.

0
0
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

DÜN AKŞAM İKİ TAKIMDA ELİNDEN GELDİĞİN CE MÜCADELE ETTİ , İKİ TAKIMI DA TEBRİK EDİYORUM, BİZ SPOSEVERLERE MÜTHİŞ BİR HEYACAN YAŞATTIKLARI İÇİN .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title