Haberler

Ronaldo: Babam Bir Alkolikti

Güncelleme:

Babasının bir alkolik olduğunu söyleyen Ronaldo, "Babam hemen her gün içerdi. Bu yüzden anneme hep daha yakın oldum." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo'nun hayatını konu alan belgesel yurt dışında pazartesi günü vizyona giriyor. Belgeselinin yurtdışında 9 Kasım'da vizyona gireceği Real Madrid'in yıldızı Ronaldo'nun özel dünyası da açığa çıkacak.

TÜRKİYE'DEKİ VİZYON TARİHİ NETLEŞMEDİ

CR7'nin çocukluğundan bugüne kariyerindeki başarılarının anlatıldığı belgeselin Türkiye'deki vizyon tarihi ise henüz netlik kazanmadı. Ronaldo, kendi hayatını konu alan belgesel için özel hayatının kapılarını da araladı.

"BABAM HER GÜN İÇERDİ"

Babasının bir alkolik olduğunu söyleyen Ronaldo, "Babam hemen her gün içerdi. Bu yüzden anneme hep daha yakın oldum" ifadelerini kullanırken, annesi Dolores'in babası Dinis'le anlaşmazlık yaşaması yüzünden kendisini kürtajla aldırmak istediğini de açıkladı.

"ZAMANI GELDİĞİNDE ONA HER ŞEYİ ANLATACAĞIM"

Oğlu Junior'un annesinin kim olduğunu hiçbir zaman açıklamayacağını dile getiren Ronaldo, "Zamanı geldiğinde ona her şeyi anlatacağım. Birçok kişi anne-babasız büyüyor. Ona sadece babası yeter." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

GERÇEK:

insan babasını kötüler mi ronaldo

2
4
yanıtYanıtla
A aaa:

psikoljisi bozuk lan bunun. Şimdi anladım topa neden böyle vurduğunu. bildiğin deli.

1
0
yanıtYanıtla
huydkygi:

ck tatlii

0
0
yanıtYanıtla
Cr7:

ronaldo oğlunun kendisine benzemesi kendisi gibi yetiştirmesi sadece onu örnek alması için annesini göstermiyo oğluna, oğlunu da kendisi gibi yetiştirip büyük bir futbolcu yapmak için

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title