Haberler

Ronaldo, 4 Ay Sahalardan Uzak Kalabilir

Güncelleme:

EURO 2016'da sakatlanarak final maçını yarıda bırakan Ronaldo, en az 2 ay sahalardan uzak kalacak. Portekizlinin dizinde yırtık tespit edilirse bu süre 4 aya kadar çıkacak.

Portekiz'in Avrupa Şampiyonu olduğu final maçının ilk dakikalarında sakatlanan ve sahayı gözyaşları içinde terkeden süperstar Cristiano Ronaldo'nun durumu sanılanın aksine oldukça ciddi görünüyor.

Sol dizinde burkulma tespit edilen yıldız futbolcunun yapılan testlere göre en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

SEVILLA MAÇINDA YOK

Finalde mücadele edemediği için adeta yıkılan 31 yaşındaki dünya yıldızı, 9 Ağustos'ta Sevilla ile oynanacak UEFA Süper Kupa Finali'nde Real Madrid'i yalnız bırakacak.

Ailesiyle çıktığı tatil sonrası Real Madrid tarafından kapsamlı bir taramaya sokulacağı öğrenilen Ronaldo'nun sahalara daha geç dönmesinden endişe ediliyor.

4 AY UZAK KALABİLİR

Öyle ki diz medial kollateral ligament yaralanması geçiren yıldız oyuncuda 3. derece yırtık tespit edilmesi halinde 4 ay sahalardan uzak kalma tehlikesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Portekiz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (6)

KRALSIN RONİ:

RONALDA Milli Takımı adına mücadele edemediği için yıkılıyor ve sahadan ağlayarak ayrılıyor, bizimkiler de sahada tatil yapıyor ve prim için ağlıyor. aradaki fark bu

18
0
yanıtYanıtla
Ağır Abi:

THE END Filmin ismi Ronaldo''nun sonu. Seneye Beşiktaş''a gelir

2
11
yanıtYanıtla
İNSANLIK:

Cristiano Ronaldo diye yazılır , , ADAM diye okunur. . 275. 000 Euro şampiyonluk primini kanserli çocuklara bağışlamıştır. .

11
0
yanıtYanıtla
Adem:

Çok kötü hareketti ya. Ronaldo belki en güçlü bacaklara sahip futbolcu ne bilim başka bir oyuncunun ayağı öyle olsa bence dizinden kırılırdı bile. Bişi yok gibi görünmesinin Tek sebebi Ronaldo fiziki yapısı yoksa o faulden ayağa kalkacak futbolcu sayılıdır.

9
0
yanıtYanıtla
YUSUF KIVANÇ:

SANA VURULAN AYAKLAR KIRILSIN CRY7 KRALSIN SENİ Q7 ÇOK SEVİYORUZZZZ

6
1
yanıtYanıtla
kemal:

Ronaldo adamsın. . Payetin yaptığıda iş değil. . Resmen adamın dizine dalmış. İyiki kırılmamış. . . Valla Allah korumuş. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title