Haberler

Ronaldo, 2015 Yılında 228 Milyon Euro, Günlük Olarak 3 Milyon TL Kazandı

Güncelleme:

Cristiano Ronaldo, vergi kaçakçılığı yönündeki haberler üzerine gelirini açıkladı. Ronaldo 2015 yılında toplamda 228 milyon Euro kazandı. Bu da günlük olarak 3 milyon TL ediyor.

Dünyanın en gözde futbolcularından olan Real Madrid yıldızı Cristiano Ronaldo, bu sefer kaslarını değil cüzdanını gösterdi. Vergi kaçakçılığı yaptığı yönünde çıkan haberler üzerine mali bilançosunu açıklayan Portekizli futbolcunun 2015 yılındaki gelirleri dudak uçuklattı.

GÜNLÜK 3 MİLYON TL KAZANDI

Cristiano Ronaldo'nun 2015 senesinde 228.2 milyon Euro (837 milyon TL) net gelir elde ettiği ifade edildi. Ronaldo'nun kazanadığı bu paraların sadece 23.5 milyon Euro kadarı İspanya içinden. Portekizli'nin diğer gelirleri de yıldız oyuncunun dünyanın çeşitli yerlerinde yaptığı ticari faaliyetlerden ve sponsorlardan geliyor. Bu hesaplara göre Ronaldo 2015 senesinde günlük 2 milyon 291 bin 263 TL cebe indirdi.

Peki bu değirmenin suyu nereden geliyor? İşte Ronaldo'nun ana gelir kaynakları:

Real Madrid: Yıldız oyuncu, kulübü Real Madrid'den haftalık vergiler hariç 436 bin Euro kazanıyor.

Nike : 2003'ten bu yana Ronaldo'nun malzeme sponsoru olan Nike, yıldız futbolcuya ciddi yatırım yaptı. Nike az bir zaman önce NBA yıldızı LeBron James ile 1 milyon dolar değerinde ömür boyun sponsorluk anlaşması yapmıştı. Ronaldo ile de buna benzer bir anlaşmanın olduğu söyleniyor.

Armani: David Beckam'dan Armani markasını devralan 31 yaşındaki futbolcu, bu markanın jeanslerini ve iç giyim ürünlerinin yüzü oldu.

Tag Heuer: Dünyaca ünlü saat markası ile 2014'ten bu yana anlaşması bulunan futbolcu buradan geçen sene 26.3 milyon Euro kazandı.

CR7: Ronaldo'nun futbol dünyasında bilinen kısa adı 'Cr7' ismiyle piyasaya çıkardığı bir iç giyim firması var. Ronaldo iç giyim ürünlerinin yanı sıra spor kıyafetleri ve çorap çeşitleri de satıyor. Bunların tanıtımını yıldız oyuncu bizzat yapıyor.

CR7 OTELLERİ: Pestana Hotel Group ile ortaklık kuran Real Madrid'in yıldızı, 65 milyon Euro'ya 4 otele ortak oldu. Lizbon'da yer alan bir otelin geceliği 200 Euro. 82 otalı otelde Cr7 isimli suitler var ve geceliği 1000 Euro.

Cristiano Ronaldo parfümleri: Birçok dünya çapında oyuncu gibi Ronaldo'nun da bir parfüm markası var. İki çeşit parfümü bulunan Ronaldo'nun bu ürünleri 35-65 Euro arasında değişiyor.

Training Gear Six Pad: Ronaldo, Japon icadı bir kas geliştirici aletin de tanıtıcılığını yapıyor. Gear Six Pad isimli alet, vücudun belirli bölgelerine gönderdiği sinyallerle size kaslı bir vücut vaadediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Real Madrid Nike Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title