Haberler

    Ronaldinho'nun Muhteşem El Classico Hikayesi!

    DIŞ HABERLER.

    SPORVADİSİ - DIŞ HABERLER...

    İşte İniesta'nı anlattığı muhteşem Ronaldinho anısı:

    " Real Madrid'le oynayacağımız El Classico'dan bir kaç gece evvel beni Ronaldinho aradı: "Andreas, gecenin üçü oldu biliyorum ama sana bir şey itiraf etmem lazım. Haziran ayında Barcelona'dan ayrılıyorum. Menajerim olan kardeşim, Real Madrid'le anlaştığını söyledi. Reddedemeyeceğim, inanılmaz bir rakam vermişler. Sen gençsin, anlarsın bu durumu. Lütfen takımdaki kimseye söyleme, bana ihanet etme. Kimseye güvenmediğim kadar sana güveniyorum, Andreas iyi geceler" dedi kapattı. Benim bir şey dememe fırsat bile vermedi."

    "Ertesi gün antrenmanda, etrafımda ilginç bir hava sezinledim. Bütün takım sessizdi ve daha önce olmadığı gibi Ronaldinho'ya sarılıyordu.

    El Classico günü geldiği zaman, (19 Kasım 2005) Santiago Barnebau'nun soyunma odasından çıkmadan önce Ronaldinho hepimize dönerek, bir konuşma yaptı. "Arkadaşlar bugün çok önemli bir maça çıkacağız. Çok güçlüler ancak şunu farkettim ki biz bir aileyiz. Önceki gece, her birinizi tek tek aradım ve haziranda takımdan ayrılacağımı söyledim. Ancak hiç biriniz bana ihanet edip, bunu kimseye söylemedi. Ben de şunu farkettim ki, bu takım birbirine ihanet edeceğine, acısını içine gömebiliyor. Burada uzun zaman kalacağım, hiç bir yere gitmiyorum. Şimdi sahaya çıkalım ve Madridli'lere bir ders verelim."

    Ronaldinho'nun o konuşması takım üzerinde ne kadar etkili olduğu bilinmez ancak Barcelona, o gün Real Madrid'i 3-0 mağlup ederken, 2 gol Ronaldinho'dan gelmiştir.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Real Madrid Ronaldinho Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title