Haberler

Romen Gazeteciler Başkan Gül'ü Ziyaret Etti

Antalya’nın Kemer ilçesine gelen Romanya gazeteciler Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti.

Antalya'nın Kemer ilçesine gelen Romanya gazeteciler Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Balkan İşadamları Birliği Romanya Başkanı Liviu Pandele, Balkan İş Adamları Birliği Türkiye Ticaret elçisi Tevfik Fikret Baran ve Romanyalı gazeteciler Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gül, Kemer hakkında bilgiler vererek, gazetecilerin turizme ilişkin sorularını cevapladı.

Balkan İşadamları Birliği Romanya Braşov Başkanı Liviu Pandele, Kemer'de yapılacak olan etkinliklerden haberlerinin olmasını istedi. Kemer ve Antalya bölgesi ile iletişim içinde olmak istediklerini belirten Pandele, "Kemer'de yapılan etkinliklerden bizim, bizim bölgemizde yapılan etkinliklerden de sizlerin haberi olsun. Bu etkinliklere gidip gelelim ve bu ilişkiler Belediye Başkanları ve Turizm Tanıtma Müdürlüğü kanallarıyla da sağlanırsa başarılı oluruz" dedi. Kardeş Otel Projesine de değinen Pandel, "kış aylarında kapalı olan otellerin personellerini karşılıklı Romanya ve Türkiye'de eğitimlere gönderelim bu eğitim sonunda katılan personeli sertifika ile onurlandıralım."

Başkan Mustafa Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Kardeş Otel Projesine sıcak baktığını belirten Başkan Gül, "Kemer'in resmi 8 kardeş şehri var. Teklif aşamasında bekleyen kardeş şehir talepleri var. Geçmiş dönemde de Romanya ile de kardeş şehir anlaşmamız olmuştu. Ben 1999 yerel seçimlerinde yeniden seçilmeyince Romanya ile kardeşlik sözleşmesi askıya alınmıştı. İnşallah bundan sonra kardeş şehir projesini görüşmeler sonunda yeniden gündeme getiririz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Gül Antalya Romanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title