Haberler

    Romanya Milli Takımı'nı Iordanescu Çalıştıracak

    Romanya Milli Futbol Takımı'nın başına daha önce 2 kez milli takımı çalıştıran Iordanescu getirildi.

    Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun da adının geçtiği Romanya Milli Takımı'nın başına, Anghel Iordanescu getirildi.

    Romanya Futbol Federasyonu'nun (FRF) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2016) ilk 3 maçta 7 puan almasına rağmen 3 yıllık görevini bırakıp Suudi Arabistan'ın El-İttihad Kulübü'nün başına geçen Victor Pi?urca'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna, Anghel Iordanescu oturdu.

    1993-1998 ve 2002-2004 yıllarında da çalıştırdığı milli takımın başına 3. kez geçecek 64 yaşındaki teknik adam, bir yıllık sözleşme imzaladı. Iordanescu'nun yardımcıları ise 1998-2000 yıllarında Fenerbahçe forması giyen eski forvet oyuncusu Viorel Moldovan, Daniel Isaila ve Ionu? Badea olacak.

    Romanya Milli Takımı Teknik Direktörlüğü için Ukrayna Premier Lig takımlarından Shakhtar Donetsk'i 2004'ten bu yana çalıştıran Mircea Lucescu'ya da teklifte bulunulduğu iddia edilmişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Shakhtar Donetsk Mircea Lucescu Romanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title