Haberler

Romanya Hava Akrobasi Filosu'ndan Gösteri

Güncelleme:

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Mysia Havacılık Festivali" kapsamında Türkiye'de ilk kez gösteri yapacak Romanya Hava Akrobasi Filosu (Hawks) ekibi, özel donanımlı 5 uçağıyla Balıkesir Kocaseyit Havalimanı'nda konuşlandı.

Körfez Sportif Havacılık Kulübünün organize ettiği festivalde, Solo Türk, Hawks gibi hava akrobasi ekipleri Burhaniye ve Edremit ilçelerinde gösteriler yapacak.

Festival için bölgeye gelen Hawks ekibi, özel donanımlı 5 uçağıyla bölgeyi tanımak için antrenman uçuşları yapıyor.

Gösteri ekibi hakkında bilgi veren Başpilot George Rotaru şunları kaydetti:

" Türkiye'de ilk gösterimiz. Bunun için çok mutluyuz. 5 uçakla gerçekleştireceğiz. Romanya'nın en iyi pilotlarıyla uçuşlarımızı gerçekleştiriyoruz. Yılda 10 ila 12 gösteri yapıyoruz. Avrupa'nın yanı sıra Asya ve Güney Kore'de gösteri uçuşlarına katıldık. Alman yapımı Extra 300 tipi uçaklarla uçuyoruz. Ekip olarak çok heyecanlı bir şekilde gösteri zamanını bekliyoruz. Gösteri yapacağımız alan çok güzel. Buranın çok güzel sahilleri ve plajları var. Herkesi gösterimizi izlemeye davet ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Burhaniye Balıkesir Türkiye Romanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title