Haberler

Romanya 13. Gap Oscarına Hazır

GAP Gazeteciler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen GAP Oscarları ödül töreninin 13’si bu yıl Romanya’da düzenleniyor.

GAP Gazeteciler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen GAP Oscarları ödül töreninin 13'si bu yıl Romanya'da düzenleniyor.

Daha önce terör, darbe ve siyasi çalkantılar nedeniyle iki defa ertelenen program bu yıl 29 Eylül 2016 tarihinde Bükreş'te özel birotelin toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Tören hazırlıklarını yerinde incelemek üzere Bükreş'e giden GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz programın sponsoru olan Romanya-Türkiye Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret ederek, yöneticilerle çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz burada basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı değerlendirmede tören nedeniyle Bükreş'teki programa TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Öznur Çalık, Selçuk Özdağ, Azerbaycan Milletvekili Ganire Pasheyeva, Kasım Gülpınar, Kosova, Makedonya, KKTC, Azerbaycan ve Avrupa'nın birçok ülkesinden bakan düzeyinde programa iştirak olacağını söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeynel Abidin Romanya Bükreş Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title