Haberler

Romalı Perihan, Hastaneye Kaldırıldı! Durumu Ağır

Güncelleme:

'Romalı Perihan' olarak tanınan 74 yaşındaki ünlü sanatçı Perihan Benli, Bağcılar'daki bir hastaneye kaldırıldı. Perihan Benli'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Romalı Perihan olarak da bilinen Perihan Benli yoğun bakımda. Avrupa sosyetesinde önde gelen isimlerden biri olan Perihan Benli'nin, yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Ünlü sanatçı Asu Maralman, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Sevgili Romalı Perihan, Bağcılar İlkim Hastanesi'nde yoğun bakımdaymış. Allah şifa versin ve bir an evvel aramızda olsun inşallah" ifadelerini kullandı.


"SİZDEN DUA İSTİYORUM"

Ses sanatçısı Onur Akay da sosyal medyadan Benli'nin durumunun çok ağır olduğunu belirterek şu sözleri paylaştı:

"Miraç Kandili, hepimizin ruh dünyasına ve gönül dünyasına ışık tutsun ve mübarek olsun. Bu mübarek günde, değerli sanatçımız Romalı Perihan için sizden dua istiyorum. Romalı Perihan olarak bilinen Perihan Özkurt, Bağcılar İklim Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakımda. Funda Erkoç'la birlikte, yoğun bakım ünitesinden bilgi aldık ve sanatçımızın durumu çok çok ağır. Dualarınızı eksik etmeyin."

ZEKİ MÜREN DEDİ, 'ROMALI PERİHAN' OLDU

Roma'da doğan ve büyüyen Perihan Benli, Yılmaz Güney ve Zeki Alasya gibi dönemin ünlü oyuncularıyla aynı filmlerde rol aldı. 74 yaşındaki Benli, Zeki Müren'in kendisine taktığı lakap nedeniyle 'Romalı' olarak anılıyor. Avrupa medyasında ise 'Peri-Han', 'Peri Han', 'Pery Han' olarak tanınıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Romalı Perihan Zeki Müren Bağcılar Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

b. altıntaş / almanya:

YAV NE Ünlüsü kardeşim ilk defa şimdi görüyorum / çoğu kişide şimdi görüyordur. . memleket yangın yerine dönmüş böyle tiplemeleri haber yapıyosunuz.

14
19
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 4. 000 Fatiha Suresini oku, Allah (C. C. ) katında tüm gün Namaz kılıyormuşsun sevabı al. Okuyan ölümden başka her sıkıntıdan kurtulur.

2
11
yanıtYanıtla
A:

Lan Mummm atme lan kafadan, olmazsa sende Git 500. 000. 000 fatiha oku adam ol

yanıt8
yanıt2
A:

Lan Mumm Kuran rakkamlarla ugrasmaz. Bu kadar Kuran okurum bu söyledigin sayiya rastlamadim. . . Sen en iyisimi git 500. 000 kere fatihayi oku kendin Adam Ol.

yanıt9
yanıt0
ali:

Kendi inancınıza göre insanları yargılamayın. Dünyada kendi inancınızdan başka belki adını bile duymadığınız toplam 4 bine yakın din var.

13
0
yanıtYanıtla
Jül Sezar:

Roma''ya almamışlar mı''

4
5
yanıtYanıtla
Dr.TürkoğluMobil-IOS:

Her iş bitti romalıy dua etmek kaldı

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title