Haberler

    Roma'ya Bir Tekme de Fiorentina'dan: 0-3

    Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı ve bir penaltı kararının verilip bir de kırmızı kartın çıktığı mücadelede Fiorentina, Roma'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

    UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Roma, ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibi Fiorentina'ya kendi sahasında 3-0'lık skorla boyun eğerek turnuvaya havlu attı.

    Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Fiorentina lehine bir penaltı kararı çıkarken, Roma'nın yıldızı Adem Ljajic de 88. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı.

    Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. 8. dakikada Holebas'ın Matias Fernandez'e ceza sahası içinde yaptığı faul sonrası kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Gonzalo Rodriguez, sol köşeye düzgün bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı: 0-1.

    Golden sonra Roma hemen baskısını arttırsa da, golü bulan taraf yine Fiorentina oldu. 18. dakikada kale ağzında topu ağlara gönderen Marcos Alonso, farkı ikiye çıkarttı: 0-2.

    21. dakikada fark üçe çıktı. Fernandez'in kullandığı köşe vuruşunda kafayı vuran Basanta, ilk 45 dakikanın sonucunu ilân etti: 0-3.

    İlk yarıda büyük şok yaşayan Roma, ikinci yarıda baskısını arttırmaya çalışsa da istediği pozisyonları yaratamadı ve mücadelenin ikinci bölümünde gol sesi çıkmadı. Mücadeleyi 3-0 kazanan Fiorentina, çeyrek finale yükselen taraf oldu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Cüneyt Çakır Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title