Haberler

Roma, Salih İçin Yıldız Oyuncu Transferinden Vazgeçti

Güncelleme:

İtalyan basını Roma kulübünün, milli oyuncumuz Salih Uçan'ın performansından memnun olduğu için yıldız adayı Adrien Rabiot'tan vazgeçtiğini yazdı.

İtalyan basını tarafından başkent ekibinin orta sahasını güçlendirmek adına yapmayı düşündüğü transferler arasında yer alan PSG'li Rabiot'tan vazgeçtiği yazıldı. Başkan Sabatini'nin Salih'in takıma çabuk uyum sağlaması ve Endonezya U21 ile oynanan maçtaki performansını ardından yapılan toplantıda PSG'nin 18 yaşındaki yıldız adayı Adrien Rabiot'tan vazgeçme kararı aldığı ifade edildi.

TRANSFERDEN VAZGEÇİLDİ

Salih'in performansından oldukça memnun kalan teknik heyet ve yönetim böylece milli yıldıza alternatif olabilecek bir yetenekten vazgeçmiş oldu.

SALİH, İLK MAÇINDA GOL ATMIŞTI

Fenerbahçe'den kiralık olarak takıma katılan ve bütün taraftarların büyük umutlar beslediği Salih Uçan karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Roma'nın efsanesi Totti ile yanyana oynayan Salih, 12. dakikada attığı şık golle takımını 2-0 öne geçirmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Salih Uçan Roma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title