Haberler

Roma, Psg'li Genç Rabiot'nun Peşinde

İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport, Paris Saint-Germain'de (PSG), Adrien Rabiot ile ilgilenen Roma'nın, Salih Uçan ya da Leandro Paredes'i başka takıma kiralayabileceğini yazdı.

Gazetede yer alan haberde, Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini'nin ocak ayı ara transfer döneminde sarı-kırmızılıların kadrosuna 19 yaşındaki Adrien Rabiot'yu katmaya çalıştığı kaydedildi.

Roma'nın bu transfer için PSG'ye 10 milyon avronun yanı sıra Boşnak oyuncu Miralem Pjanic ve Hollandalı Kevin Strootman için öncelikli satın alma hakkı önerdiği ifade edildi. Sabatini'nin, mevcut kadroda Daniele de Rossi, Radja Nainggolan, Seidou Keita, Miralem Pjanic ve Kevin Strootman'ın yer aldığı orta alanı Rabiot ile daha da güçlendirmek istediği belirtildi.

Haberde ayrıca Rabiot'nun, ocak ayındaki ara transfer döneminde sarı-kırmızılılara gelmesi durumunda, milli futbolcu Salih Uçan ve Arjantinli Leandro Paredes için kiralama seçeneklerinin gündeme gelebileceği yazıldı.

"Uçan ya da daha büyük olasılıkla Paredes kiralık gidebilir" denilen haberde, Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia'nın, ocak ayından sezon sonuna kadar olan uzun maç maratonunda, orta alan için elindeki 7-8 oyuncuyu kullanmanın bir yolunu bulması gerektiği ifadeleri de yer aldı.

Bir diğer spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un dünkü haberinde ise Rabiot'nun gelmesi durumunda Salih Uçan'ın Serie A takımlarından Cagliari'ye kiralanabileceği yazıldı. - Roma

Kaynak: AA / Spor

Paris Saint Germain Leandro Paredes Salih Uçan Roma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title