Haberler

Kürt Şarkıcı Rojin'in Köpeği Uçakta Kriz Çıkardı

Güncelleme:

Erbil'den İstanbul'a gitmek için THY uçağına binen Rojin, köpeğini kafesten çıkarıp kucağında yolculuk yapmak isteyince uçakta olay çıktı.

Ünlü Kürt şarkıcı Rojin, uçakta köpeğini kafesinden çıkarıp kucağına alınca tansiyon arttı.

"ROJİN PİLOTUN ANONSLARINI TAKMADI"

Habertürk'ten Güntay Şimşek'in haberine göre, Rojin, köpeğini kafesinden çıkarıp kucağına alıyor. Personelin uyarılarına kulak asmayınca durum kaptan pilota intikal ettiriliyor. Rojin'i uyaran anonslar yapılıyor ve köpeğini kafese koyması isteniyor, aksi halde uçağın en yakın meydana ineceği hatırlatılıyor. Ama tüm anons ve uyarılara rağmen Rojin, inadından vazgeçmiyor. Sebebini de kendince şöyle açıklıyor: "Hiçbir yolcu rahatsız olmadı."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy İstanbul Erbil Rojin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (105)

BilalMobil-ANDROID:

off sağlam hatun

4
789
yanıtYanıtla
Kürdonyas Kral'ı Mobil-IOS:

Kürt olunca haber oluyor , uçaklarda ne fırıldaklar dönüyor haberiniz varmı daşistler

126
10
yanıtYanıtla
mardinliMobil-ANDROID:

kendisi de kafesden çıkmış zeten

12
113
yanıtYanıtla
ERKAAANNN:

her biji rojin

112
13
yanıtYanıtla
MARDİNLİ........:

lan soru işaretli kendini beyenmiş din ırk mezhep üzerinden dili yılan ve şeytanlaşmış mahlukat sen kim oluyorsunda benim soyuma dil uzatıyorsun senin gibi zihniyetler aslında bu dünyaya kavga savaşa sürüklüyo çünkü insanlara nefretle bakıyorsın bu rojin türk olsaydı veyahut ingilz aynı yazıları yazacakmıydın kendini çağdaş sanan zavallı cahil seni. . . . .

80
5
yanıtYanıtla
Anadolu 1Mobil-IOS:

Kürt değil mi herye sorun cibilliyetsizler

16
68
yanıtYanıtla
osmalnı:

bence kürtlerin bindiği ucak ve otobüsler ayrı olsun böyle sorun yaşanmaz. ben binmem mesela kürtlerin ucaklarına

58
23
yanıtYanıtla
Zazaki:

Yorumlara bakınca türklerin ne mal olduğu belli oluyor sonra biz kimseye ayrımcılık yapmayız biz şöyle iyiyizböyle güzeliz derler peh peh

45
28
yanıtYanıtla
aşilMobil-IOS:

zorunuza niye gidiyo bar bar insanlar

62
11
yanıtYanıtla
okan okka:

bu kürtlerin hepsi mi arızalı arkadaş. . . kural varsa uy. . o kurallar herkes için konuluyor. . . işleri güçleri sabır ve sınır zorlamak. . . bunların hepsi medeniyetsiz tipler. . . . . . . .

38
32
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title