Haberler

Rögar Kapağını Açtı, Kanalizasyona Atlayıp İntihar Etti! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

Esenler'de Suriyeli Amir, rögar kapağını açtıktan sonra kanalizasyona atlayarak intihar etti. İntihar eden Suriyelinin cesedi 3 saatlik çalışma sonrası çıkarıldı.

Esenler'de, Suriye uyruklu Amir Hattab (36) cadde ortasında rögar kapağını açarak kanalizasyona atladı. İtfaiye ve İSKİ ekipleri kanalizasyon hattından Hattab'ın cansız bedenini çıkardı.

RÖGAR KAPAĞINI AÇTI, KANALİZASYONA ATLADI

Olay, sabah saatlerinde Oruç Reis Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Türkiye'ye yaklaşık 3 yıl önce gelen Amir Hattab iddiaya göre ailesiyle sorun yaşıyordu. Eşinin çocuklarını kendisine göstermediği öne sürülen Hattab, cadde üzerindeki rögar kapağını kaldırıp kendisini kanalizasyona bıraktı. Olayı gören vatandaşlar Hattab'ı kurtarmaya çalışsa da başarılı olmadı.

3 SAAT SONRA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Bunun üzerine olay itfaiye, İSKİ ve polis ekiplerine haber verildi. Polis caddeyi trafiğe kapatarak önlem aldı. İtfaiye ve İSKİ ekipleri de kurtarma çalışmalarına başladı. Yapılan incelemede Hattab'ın atladığı yerden 5 metre ileride olduğu anlaşıldı. İş makinesiyle yol kazılarak kanalizasyon hattının üzeri açılırken vidanjör yardımıyla içerideki su boşaltıldı. Yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından ekipler, Hattab'ın cansız bedenine ulaştı.

SURİYEKİ AMİR'İN CESEDİNİ AĞABEYİ TEŞHİS ETTİ

Daha sonra çıkartılan ceset, abiye teşhis ettirilirken, Hattap'ın ağabeyi ve yakınları gözyaşı döktü. Hattab'ın ağabeyi sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri ölen şahsın yakınlarını sakinleştirdi.

EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI

Amir Hattap'ın evli ve üç çocuk babası olduğu ve Suriye'den iki buçuk yıl önce Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Hattap'ın eşiyle bir süredir sorun yaşadığı ve çocuklarını göremediği iddia edildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

GÖRGÜ TANIĞI OLAY ANINI ANLATTI

Görgü tanığı bir vatandaş ise yaşananları şöyle anlattı: "Birden bire oldu. Ben rögar kapağının sesini duydum. Baktığımızda atlamıştı. Kurtarmak için hemen koşup ip attık. Ancak ipi tutmak istemedi ve kendini bıraktı. Bizde polisi arayıp haber verdik."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenler 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (38)

ABDULKADİR:

BAŞKANLIK SİSTEMİ ŞART.

1
38
yanıtYanıtla
BEYNİ BEDENİ TECAVÜZ EDİLMİŞ BİR NESİL:

BURDAN NASIL BAĞLADIN?

yanıt2
yanıt1
TÜRK:

AKAPE, ALLAH BELANI VERSİN.

yanıt12
yanıt2
agag:

y. divan

yanıt2
yanıt1
tudor:

şu yorumları okuyorumda çoğu boş laf. sefaletin ve yokluğu yaşamayan bilmez , yok imtihan yok öyle yok böyle deyip ahkam kesmeyin din imtihan der ama zekatı verirsen bir anlam teşkil eder neyse. esas konu şu bir soru soracam cevabını yeryüzünde verecek kimse yok. sorum şu. . . niteliksiz zengin mevkii sahibi insanların önünü kim açıyor yolu veren kim ? sakın nefsi şeytan vs demeyin

33
5
yanıtYanıtla
nm:

ALLAHIM BUNA SEBEP OLAN KAN EMİCİLERDEN HESAP SOR

30
5
yanıtYanıtla
GERCEK:

boylece bir araptan kurtulduk darisi bizimkilerin basina

7
25
yanıtYanıtla
AK PARTİ:

DÜNYADA TEK LİDER VAR O DA TAYYİP ERDOĞAN. İRADENE SAHİP ÇIK!

5
27
yanıtYanıtla
as:

başka. kım. suçlu. şamda. namaz. kılacağız. diyenlersuçlü. . eli. ağzi. kanli. akp. seyis.

16
4
yanıtYanıtla
Adınızı yazovski:

Gardaş git bir inşaattan falan atla insan gibi, dünya kadar tantana çıkartmış milletin başına, iş makinaları gelmiş kazılmış falan. Yani gider ayak memleketi soktuğun zarar da sırtına fazladan yük oldu.

4
16
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title