Haberler

    Rodallega İlk 11'de Başlıyor

    Trabzonspor'un devre arasında yaptığı flaş transferlerden biri olan Rodallega, geçtiğimiz haftaki Gaziantepspor maçında ilk 18'de şans bulmuş, oyuna sonradan girip 1 penaltı yaptırırken, birçok pozisyonun da içerisinde yer alarak taraftarı sevindirmişti.

    Trabzonspor'un devre arasında yaptığı flaş transferlerden biri olan Rodallega, geçtiğimiz haftaki Gaziantepspor maçında ilk 18'de şans bulmuş, oyuna sonradan girip 1 penaltı yaptırırken, birçok pozisyonun da içerisinde yer alarak taraftarı sevindirmişti. Liglere verilen kupa arasında idman eksiğini gideren ve taktik provalarda çok formda bir görüntü sergileyen deneyimli golcünün son çalışmaların tamamında teknik direktör Ersun Yanal tarafından as kadroda kullanıldığı öğrenildi.



    Hücumculara inisiyatif



    Sistemi devre arasında alınan oyuncular paralelinde revize eden Trabzonspor'un hocasının bugünkü 90 dakikada oyuna Rodallega ile başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. N'Doye'u kulübeye çekecek olan Yanal ayrıca gole yakın futbolcuları Olcay, Castillo ve Yusuf Yazıcı'yı da skor üretme konusunda inisiyatif almaya teşvik ediyor.



    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gaziantepspor Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title