Haberler

Akhisar Belediyespor Başkanı: Rodallega İçin Teklif Getirmeyin

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor Başkanı Eryüksel, "Rodallega'yı kesinlikle satmayacağız. Galatasaray'dan teklif gelmesin. Zaten onların hiçbir oyuncusunu istemiyoruz." dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un başkanı Hüseyin Eryüksel, golcü oyuncuları Hugo Rodallega'yı kesinlikle satmayacaklarını söyledi.

Eryüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basında Galatasaray ile anlaştıkları yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek "Rodallega hakkında çıkan yalan haberlerden bıktık. Kulübe gelen resmi bir teklif yok. Rodallega'yı kesinlikle satmayacağız. Galatasaray'dan teklif gelmesin." dedi.

"3 MİLYON EURO'YU KABUL ETMEDİK"

Rodallega'nın takım kampında bulunduğunu belirten Hüseyin Eryüksel, "Takımın hedefleri doğrultusunda bu sezon Rodallega'ya ihtiyacımız var. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmış, bu saatten sonra forvet mi arayacağız. Rodallega için geçtiğimiz sezonun devre arasında Çin'den 3 milyon Euro'nun üzerinde resmi teklif geldi, o zaman bile satmadık. Şu an yazılan rakamları mı kabul edeceğiz." diye konuştu.

Kolombiyalı golcünün 1 sezon daha sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatan Akhisar Belediyespor Başkanı, "Oyuncumuzun performansından çok memnunuz. Sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için devre arasında görüşmelerimizi yapmayı planlıyoruz." ifadesini kullandı.

"GALATASARAY'DAN HİÇBİR OYUNCUYU İSTEMİYORUZ"

Hüseyin Eryüksel, Galatasaray'dan Ryan Donk ve Tarık Çamdal'ı istedikleri iddialarına ise "Galatasaray'dan hiçbir oyuncuyu istemiyoruz. Böyle bir görüşme olmadı. Böyle bir talebimiz de yok." cevabını verdi.

Akhisar Belediyespor'un büyük ölçüde transferlerini tamamladığını aktaran Eryüksel, şunları söyledi:

"Kadromuz büyük ölçüde şekillendi. Bu saatten sonra büyük bir transfer hareketliliğimiz olmayacaktır. Görüşme halinde olduğumuz 2-3 oyuncu bulunuyor. En fazla bir kanat, bir orta saha oyuncusu daha alıp sezona hayırlısıyla gireceğiz."

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Hüseyin Eryüksel Hugo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title