Haberler

"Rock The Shot, Rock Rock The Shot" Artık Her Çarşamba Tektekçi'de

Güncelleme:

Tektekçi'nin çarşamba geleneği "Rock the Shot, Rock Rock the Shot" Türkçe Rock Geceleri bağımlılık yapıyor. Türk rock müziğinin efsane şarkıları, Tektekçi Beyoğlu'nda her çarşamba yankılanıyor.

Eğlence dünyasının dur durak bilmeyen ismi Tektekçi, Türkçe Rock Geceleri ile bir çarşamba alışkanlığı yaratıyor. Tektekçi Beyoğlu'nda artık her çarşamba yapılacak olan bu özel gece, Türkçe rock'a, shot'a ve tabii ki eğlenceye doyuruyor.

Erkin Koray, Barış Manço, Cem Karaca, Duman, Ünlü, Cemali, Kurban, Şebnem Ferah, Pentagram, Hayko Cepkin, Mor ve Ötesi, Gripin, Özlem Tekin, Redd, Athena, MFÖ, Moğollar, Emre Aydın, Teoman, Vega, Kargo, Manga, Can Bonomo, Erdem Yener, Yüksek Sadakat, Model, Bulutsuzluk Özlemi gibi Türk rock müziğine imza atmış isimlerin unutulmaz şarkıları artık her çarşamba Tektekçi Beyoğlu'nda çınlıyor.

Tektekçi'nin "Rock the Shot, Rock Rock the Shot" Türkçe Rock Geceleri'nde, unutulmaz şarkılar "Estarabim", "Dönence", "Namus Belası", "Bu Akşam", "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa", "Ele Güne Karşı", "Cambaz", "Hayat Mars Etti", "Haydi Gel İçelim", "Afili Yalnızlık", "Tamam Sustum", "Bir Kadın Çizeceksin", "İçerim Ben Bu Akşam", "Anlıyorsun Değil mi" ve çok daha fazlası, DJ kabinindeki sürpriz isimlerle geceye taşınıyor.

Tektekçi Türkçe Rock Geceleri her zaman olduğu gibi yüzde 100 eğlence garantili!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title