Haberler

Rock Aşkı Yağmur Dinlemedi

İstanbul'da akşam saatlerinde şiddetini arttıran yağmura rağmen düzenlenen rock konseri büyük ilgi gördü. Adeta sırıksıklam olan rock hayranları, yağmura aldırmadan Şebnem Ferah, Ogün Sanlısoy, MFÖ, Pentegram ve Moğollar gibi yıldızları dinleyerek kendilerinden geçtiler.

Hard Rock Cafe İstanbul'un büyük açılışı kapsamında düzenlenen konsere erken saatlerde gelen binlerce kişi, doysasıya eğlendi. Şiddetli yağmura aldırmayan rock severler, yıldızların şarkılarıyla kendinden geçti. Hard Rock Cafe İstanbul, Küçük Çiftlik Park'ta heyecan verici Büyük Açılış Partisi'ni Türkiye'nin En Büyük Rock Yıldızları Şebnem Ferah, MFÖ, Moğollar, Pentagram ve Ogün Sanlısoy konseriyle gerçekleştirdi. Sahne alan sanatçılar, sevilen şarkılarıyla izleyenlere unutamayacakları bir akşam yaşattı. Konserin ilerleyen saatlerinde müzik eşliğinde sahnede yer alan performansta ise, Hard Rock Cafe'nin açılış ritüellerinden olan gitarkırma seremonisi herkesi coşturdu. Dünyanın pek çok şehrinde bulunan Hard Rock Cafe'nin geleneksel açılış partilerinde sergilenen gitar kırma törenine, Hard Rock Cafe ve partnerlerinin yetkilileri ile birlikte sanatçılar katıldılar. Kırılan gitarların bedelleri miktarında para ise Düşler Akademisine bağışlandı.

Hard Rock Cafe İstanbul'un büyük açılış partisinde yer alan etkinlik partnerleri ise, alanda gerçekleştirdikleri etkinliklerle izleyicilerin keyifli vakit geçirmelerini sağladılar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ogün Sanlısoy Şebnem Ferah İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title