Haberler

Robin van Persie ve Gökhan Gönül'den Kötü Haber!

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, sakatlığı sebebiyle 20 gün sahalardan uzak kalacak; sakatlığı bulunan Robin van Persie ise Çaykur Rizespor maçında riske edilmeyecek.

Eskişehirspor maçında sakatlanan sağ ayak arka adalesinde yırtık tespit edilen Gökhan Gönül'ün tedavisine başlanırken, tecrübeli futbolcunun 20 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

KASIMPAŞA'YA YETİŞİYOR

Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçlarında formasından uzak kalacak olan milli oyuncunun, 31 ocakta kupada oynanacak son 16 turuna da yetişmesi beklenmiyor. 31 yaşındaki oyuncunun 12 Şubat'taki Kasımpaşa maçında ise sahada olması bekleniyor. Bu iki maçta da, sezon başı Gökhan'ın sakatlığı döneminde iyi performans sergileyen Şener Özbayraklı'nın oynaması bekleniyor.

PERSIE RİSKE EDİLMEYECEK

Eskişehir maçında sakatlanan bir diğer isim van Persie'nin ise özel program dahilinde çalıştığı, düzelse bile Çaykur Rizespor maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eskişehirspor Gökhan Gönül Kasımpaşa Üst Manşet Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

CESUR YÜREK:

Fenerim onlarsızda devirir inşallah

2
2
yanıtYanıtla
Karate boyMobil-IOS:

Gökhan hep sakat zaten,bir Mac oynuyor 6 mac oynamiyor,hep ayni.

0
4
yanıtYanıtla
pepe animal:

ulan gökhan gönül ve van persie çok büyük şanssızlık üzüldüm geçmiş olsun ilk önce sağlık herşeyin başıdır.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title