Haberler

Robin van Persie: Fenerbahçe'ye Gelerek Hata Ettim

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie, "Fenerbahçe'ye gelerek yanlış karar aldım. Önümüzdeki sezon burada olup olmayacağım belli değil." dedi.

­Sezon başında Manchester United'dan takıma dahil edilen ancak beklentileri tam olarak karşılayamayan Robin van Persie ilginç itiraflarda bulundu.

Hollandalı golcü sezon içinde kendi performansından ve takımda yaşanan sıkıntılardan memnun olmadığını belirtti.

"FENERBAHÇE'YE GELEREK HATA ETTİM"

Robin van Persie, Fenerbahçe'ye transfer olmakla hatalı bir karar verdiğini söyledi.

AMK'da yer alan habere göre, "Fenerbahçe'ye gelerek yanlış bir karar aldım.Yeni sezonda burada olup olmayacağım belli değil. Bazı teklifler alıyorum. Avrupa'ya dönerek üst düzey futbol oynayabileceğimi kanıtlamak istiyorum" dedi.

Çin takımlarının da yakından takip ettiği Robin van Persie'nin uzak doğuya gitmeye sıcak bakmadığını da haberde yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (16)

cim-bom:

bugüne kadar, , fenere gelipte pisman olmayan tek futbolcu varmi acaba. . ?

7
11
yanıtYanıtla
PAZARLAMACI:

VAN PORSUK ÇIKTI SALATALIK AHAHAHHAHAH

7
6
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, Haşr suresini devamlı okumayı adet haline getirenler, öldüklerinde şehit olarak ölür.

2
7
yanıtYanıtla
Hristiyan:

Ben hangi sureyi âdet haline getireyim ?

yanıt3
yanıt1
SÜRÜNEN HOLLANDALI:

hata yaptığı pişmanlığı maçlarda yüz ifadesinden belli oluyodu zaten . ben ne yaptım burda ne işim var lanet olsun der gibidi bütün sene suratı. .

4
3
yanıtYanıtla
r.v.p hikayesi:

dostum senin ihtiyacın olan tek şey futbolu bırakmak

6
1
yanıtYanıtla
birisi:

hatayı fener yaptı seni abartmakla çoğunuz beş para etmessiniz çabuk git

5
1
yanıtYanıtla
bufer:

teknik olarak yetenek olarak çok üst düzeydesin. seni stadta canlı canlı çok izledim ve sonuç olarak şuandaki fenerbahçe seni anlayabilicek bir kapasitede değil. bu nedenden dolayı performansında bir türlü oturmadı.

2
3
yanıtYanıtla
aziz:

bu haberlere inanıyorsunuz benim dediğimede inanın seneye messi fenerde ronaldo trabzonda böyle haber yapıp para kazanıp onuda yiyebiliyorsunuz ne deyim

3
2
yanıtYanıtla
GSGSGSGSGSGSGSGSGSGS:

Sen Fenerbahce''ye gelmedin aslanim, senin ISTANBUL''A geldin. Geldin gördün ve gidiyorsun. Hosca kal LEYLA

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title