Haberler

    Robin Van Persie'de Şok Gerçek

    O günlerde van Persie'nin sağlık kontrolünden geçtiği hastane pek ciddiye alınmamıştı.

    O günlerde van Persie'nin sağlık kontrolünden geçtiği hastane pek ciddiye alınmamıştı. Fakat Hollandalı yıldız LSH olarak bilinen London Sports Orthopaedics'te kontrolden geçirilmişti.

    İşte işler buradan sonra karışıyor...



    21 Şubat 2015'te Manchester United'ın Swansea'ye yenildiği maçta ayak bileğine aldığı darbe ile sakatlanan van Persie büyük bir operasyon geçirdi. İki ay geçmeden sahalara döndü. Hollandalı oyuncunun geçirdiği operasyon sırasında 2009'da geçirdiği operasyonda da başına dert açan "talus" kemiğinde sorun yaşandı. İlk operasyonda insan plasentası ile yapılan bir kür sayesinde iyileştiği açıklandı.

    Ayak bileği eklemini oluşturan en önemli kemik olan "talus"ta var olan kıkırdak katman ayak bileğinin hareketi engellemeye başladı. Talus'ta yer alan kıkırdağın iyileşme kapasitesi olmaması sıkıntıyı büyüttü. van Persie'de; eklem hareket kısıtlılığı, ağrı, boşalma hissi, takılma duygusu gibi şikayetleri gelişti. Sorun ilerledikçe yürüme mesafesi azaldı, şişlikler ortaya çıkmaya başladı.

    Robin van Persie'den daha fazla faydalanamayacağına kanaat getiren M.United pek çok takımla temas kurdu. Hollandalı oyuncu ile anlaşılması durumunda bonservis istenmeyeceğini duyurdu. İlk teması Lazio kurdu. Milan, Napoli, Barcelona, Bayern, Ajax gibi dünya devleri van Persie için devreye girdi.



    Sakatlığı ile ilgili gelen raporlar ise herkesin gözünü korkuttu. Beşiktaş devreye girdi. Siyah-beyazlılar sakatlığına rağmen van Persie'ye talip oldu. Çünkü bir dünya yıldızı bedelsiz olarak geliyordu. Hem alternatifleri de hazırdı. Fakat Fenerbahçe son dönemeçte devreye girdi, 6.5 milyon euro ödeyip Hollandalı oyuncuyu transfer etti.

    Yeniden LHS'ye dönecek olursak... info@sportsortho.co.uk mail adresi aracılığıyla temasa geçtiğimi hastane bize; van Persie'nin diz uzmanı Ian McDermott, kalça ve diz uzmanı Paul Jairaj ile ayak ve bilek uzmanı Ali Abbasian'ın kontrolünden geçtiğini iletti.

    Çıkan sonuçlarla ilgili sorduğumuz soruya ise, "her türlü komplikasyon sporcu ve yetkili kişilere iletilmiştir" denildi. Bilgisine başvurduğumuz doktorlar bize "komplikasyon" kelimesinin bir sorun olduğunu Fenerbahçe'ye iletildiği şeklinde yorumlanabileceğini belirtti.

    Araştırmayı biraz daha derinleştirmek istedik... van Persie, Fenerbahçe'ye gelmeden önce 6 Haziran günü Roma'ya gitti... transfer görüşmesinin gizli kalması isteniyordu. Fakat Roma'da bulunan Fiumicino Havalimanında görevli bir güvenlik görevlisi herşeyi ortaya döktü. van Persie aynı gün Lazio yönetimi tarafından Policlinico Umberto I'da sağlık kontrolüne sokuldu. Gelen cevap hakkında sonrası Roma yönetimi van Persie'nin transferinden vazgeçti



    Kaynak: Fotospor



    [haber=30421]



    [haber=30418]




    [haber=30421]



    [haber=30418]

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Manchester United Fenerbahçe Lazio Roma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title