Haberler

Robin Van Persie, Barcelona Konusuna Açıklık Getirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yıldızı Robin Van Persie, bir dergiye verdiği röportajda Barcelona'ya gitmesi konusunda açıklamalarda bulunarak "Gelecek ne getirecek hiç bilmiyorum" dedi.

Son dönemde Barcelona'ya gideceği yönünde haberler çıkan Robin van Persie, Hollanda'den Elf Voetbal dergisine konuştu. Derginin muhabiri Guus Hetterscheid'i İstanbul'da konuk eden kendisi ile bir kahve için Hollandalı yıldız, yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı.

"GELECEK NE GETİRECEK BİLMİYORUM"

Barcelona'nın kendisine olan ilgisi için van Persie, "Futbolda öğrendiğim birşey varsa, o da hiçbir şey için plan yapamayacak olmanızdır. Gelecek ne getirecek hiç bilmiyorum. Ama benim burada Fenerbahçe ile 2.5 yıllık daha kontratım var" sözlerini kullandı.

"BURADA ZORLUKLAR YAŞIYORUZ"

İlk haftalarda ailesi ile birlikte hotelde kaldıklarını bunun da kendisini oldukça zorladığını itiraf eden van Persie, "Şu anda ailemle birlikte İstanbul'un sakin yerlerinden birisinde eve çıktım. Kendi evimiz var artık. Tabii ki bazı zorluklar yaşıyoruz ama kendimizi aile olarak iyi hissediyoruz. Çocuklar iyi bir okula gidiyor. İyi arkadaşları var. Ne zaman onları mutlu görsem ben de mutlu oluyorum" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Fotospor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Robin Van Persie Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

isa çetin:

Vanpersi gitmesin takımı en iyisi

0
0
yanıtYanıtla
fbdelisi:

bu adamı değil barça kötü fransız jinjonu(cimbom diyolar) bile istemez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title