Haberler

Roberto Carlos Kaset İzliyor

Güncelleme:

Sivasspor sportif direktörü Murat Erdoğan, takımın teknik sorumlusu Roberto Carlos'un iyi bir takım oluşturmak istediğini söyledi.

Transferde kesinlikle aceleci davranmayacaklarını vurgulayan Murat Erdoğan, taraftarları arasında beklentilerin de yükseldiğini hatırlatırken şunları söyledi:

" Sivasspor'a başarılı olmak için geldik. Öncelikle Carlos gibi bir isim ile çalışacağım için çok heyecanlıyım. Ekip olarak gece gündüz demeden çalışacağız. Bunun için transferde takımın formasının ağırlığını taşıyacak futbolcuları alacağız. Transferde seçici olacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, 1-2 yıl içerisinde şampiyonluğu kovalayan bir Sivasspor oluşturmak peşindeyiz. Taraftarımız bize güvensin ve inansın yeter."

"CARLOS MAÇ KASETLERİNİ İZLİYOR

Öte yandan yeni sezonda Sivasspor'un başarısı için mücadele edecek olan teknik direktör Roberto Carlos takımda sözleşmesi biten futbolcuları yakın takibe aldı. Sözleşmesi biten futbolcular için yeni sözleşme yaptırmayan Carlos'un, karşılaşmaların maç kasetlerini izledikten sonra kalıp kalmamaları konusunda karar vermesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Roberto Carlos Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title