Haberler

Rizesporlu Kweuke: Galatasaray'da Oynamak İsterim

Güncelleme:

Çaykur Rizespor'un golcüsü Kweuke, "Galatasaray'dan teklif gelmedi ama Sneijder gibi bir oyuncuyla aynı takımda oynamak isterim." dedi.

Devre arasında kadroya bir golcü katmayı planlayan Galatasaray'a hafta içinde Lokomotiv Moskovalı Niasse seslenmiş, "Ocakta Galatasaray'a gelmek isterim." demişti. Bu yönde ikinci çağrı önceki gün sarı-kırmızılıları Rize'de yıkan isimlerden olan Leonard Kweuke'den geldi.

"GALATASARAY'DAN TEKLİF GELMEDİ"

Galatasaray'ı 4-3 yendikleri maçta rakip kaleyi 1 kez havalandıran Kweuke şunları söyledi: "Basında hakkımda çıkan transfer iddialarını biliyorum ama bana Galatasaray'dan resmi teklif gelmedi. Devre arasında teklif gelirse hem yönetim hem teknik heyetle kendim gider konuşurum. Galatasaray gibi büyük takımda oynamayı kim istemez? Yaşım daha 28... Kulübüm Rizespor ile bir yıl daha sözleşmem var. Galatasaray taraftarının benimle ilgili olumlu düşünceleri beni mutlu ediyor. Onlara da teşekkür ediyorum."

"GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTERİM"

Galatasaray'ın kadrosunda dünya yıldızları olduğunu belirten Kweuke, "Sneijder top-class bir 10 numara. Onun gibi bir oyuncuyla tabii ki oynamak isterim. Muslera 4 gol yedi ama bu durum, onun çok iyi bir kaleci olduğu gerçeğini değiştirmez. Bize karşı oynadığı maçta şanssızdı." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Leonard Kweuke Galatasaray Rizespor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

almenes:

UMUT VE BURAKI VERİN BİRAZDA ÜSTTE VERELİM , Rizesporlu Kweuke ALALIM

7
3
yanıtYanıtla
TİMUR:

BURAK 2 TANE KWEUKE EDER MADDİ OLARAK. . . DEVRE ARASI ALINABİLİR BİR OYUNCU AYRICA HAMZA DENGE OLAYINI BIRAKSA TORESİ BİLE ALIRLAR. . .

yanıt1
yanıt1
ALINMALI:

Bu adamı alalalım inanın burak ve umutun gol toplamından fazla gol atar. Sadece süper ligde bile bir çok maçın kilidini açan oyuncu olabilir. Çünkü ligimizde fiziğe dayalı sert futbol oynanıyor. Kaldı ki bu adam hali hazırda ligimizde oynuyor ve gözle görülür bir başarılı futbol sergiliyor takımında. Rizesporda yaptıklarını Gs de yapabilir mi derseniz inanın futbolda hiç bir şeyin garantisi yoktur bunu biliyorum ama sene başında burun kıvıdrığımız birlo ve nias a bakınca neden olmasın diyorum. . ?

5
0
yanıtYanıtla
muroMobil-ANDROID:

muhakkak gelmeli .burak umut by by

2
0
yanıtYanıtla
savaş cihan:

Burak ve Umut böyle bir çiftlik bulmuş hayatta hiç bir yere gitmezler onun için boşuna hayal kurmayın. . Bu takımda malzemeci olacak sabri sağ bek emekli Hakan Stoper oynarken bize gelecekler dengeyi bozar o yüzden hiç kimseyi alamazlar vede almazlar. . .

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın ali goren:

dogru gel tabi galatasaray para dagitiyor vergi vermemek icin

1
0
yanıtYanıtla
TT:

UYĞUN BİR FİYATA ALINACAK İYİ TOPCU YARARI OLUR GS YE

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Gs batmış bedava bile gelse alamaz yönetimde kimse cebinden para veremez. Bu yüzden bu transferlerin hepsi hayal bu yönetim alsa alsa emekli topçu alır.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title