Haberler

Rizeliler'den Doğan'a Ziyaret

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır ile dernek yöneticileri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır ile dernek yöneticileri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Doğan ve dernek yöneticileri çeşitli konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. Ziyarette Başkan Doğan'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Rizeliler Derneği Başkanı Çakır, "Geçen 5 yıl içinde İzmit'e güzle hizmetler yapıldı. Bu dönemde de hayata geçirilecek projelerle İzmit'e ayrı bir değer katılacağına inanıyoruz. Belediye Başkanımız son derece şeffaf ve her konuda başta sivil toplum örgütleri olmak üzere toplumun her kesiminin görüşlerine değer veren birisi" dedi.

Başkan Doğan da İzmit'e değer katmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, "Hedefimiz İzmit'i dünyanın tanıdığı kültür turizm kenti yapmaktır. Bu konuda her türlü birikime sahibiz. İzmit'te katkı sağlayan herkesle işbirliği yapmaya hazırız. Yeter ki şehrimiz kalkınsın, tanınsın. Bu konuda sivil toplum örgütlerimize büyük görev düşmektedir" şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasına Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır, İzmit Belediye Başkanı Doğan'ı 6 Mart'ta gerçekleştirecekleri dayanışma gecesi etkinliğine de davet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title