Haberler

Rizeliler, Başkan Kılıç'ı Ağırladı

Bağlarbaşı Mahallesi’nde Rizelilerle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Halkıma hesap vermek için buradayım” dedi.

Bağlarbaşı Mahallesi'nde Rizelilerle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Halkıma hesap vermek için buradayım" dedi.

Rize İkizdere Rüzgarlı Köyü Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği'ndeki (Rüzgar-Der) buluşmaya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yanı sıra, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Dernek Başkanı Mehmet Tevetoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Arif Tevetoğlu, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Ali Galip Yurduseven ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçimden seçime değil, her zaman halka hesap veren bir belediye başkanı olduğunu vurgulayan Kılıç, konuşmasına Bağlarbaşı Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü'nden Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne, Kreş Müdürlüğü'nden Kadın, Aile ve Engelli Müdürlüğü'ne kadar 2 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlatarak başladı. Başkan olmadan önce Maltepe halkının temel sorunlarını tespit eden 19 maddelik seçim bildirgesini Maltepe halkı ile birlikte hazırladıklarını ifade eden Kılıç, daha sonra geride kalan 2 yıl boyunca ilçe genelinde yapılan hizmetlerle ilgili bir saatlik sunum yaptı.

"ONAY SİZDEN"

Maltepe Meydan projesi, okul önlerindeki trafik zabıtaları, ücretsiz ulaşım, uyuşturucuyla mücadele merkezi, kreşler ve kadın istihdamına ilişkin pek çok konuya değinen Kılıç, "Benim siyaset ve ahlak anlayışım hesap vermek üzerine kuruludur. Sizlerle birlikte 2 yılı geride bıraktık. Mahalle mahalle, dernek dernek dolaşıyor, geride kalan 2 yılın hesabını veriyorum. Bu toplantılarda ilçemizin sorunlarını birebir sizlere sorma ve sizlerin aktardıklarından doğruları bulma imkanı buluyoruz. Halkın desteğini almayan hiçbir projenin yaşama şansı yok. Biz Maltepe'de ne yapıyorsak, halkımızla birlikte yapıyoruz. Sizlerin onayı olmayan hiçbir projenin altında bugüne kadar Ali Kılıç'ın imzası olmadı, olmayacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bağlarbaşı Ali Kılıç İkizdere Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title