Haberler

Rizeli Annenin Off-road Tutkusu

Ardeşen ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Fatma Babaoğlu, eşinin desteğiyle başladığı off roadda derece sahibi olabilmek için 3. Uluslararası Ardeşen Mahalli Off Road Kupası'na hazırlanıyor Babaoğlu: "Ev hanımı olmam off road yapmama engel değil. Yarışırken çok mutlu oluyorum" Turgut Babaoğlu: "Bir hafta.

FİKRET DELAL - Rizeli 3 çocuk annesi Fatma Babaoğlu, 30-31 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 3. Uluslararası Ardeşen Mahalli Off-Road Kupası'nda birinciliği hedefliyor.

Ardeşen ilçesinde yaşayan Babaoğlu (36), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 yıldır araç kullandığını belirterek, "Köye, çay bahçelerimize gidip gelirken arabamızı kullanıyorum" dedi.

Evlendikten sonra da Rize Off-Road Rescume Team Spor Kulübü Derneği üyesi olan eşi Turgut Babaoğlu'nun desteğiyle off-road sporuyla ilgilenmeye başladığını anlatan Babaoğlu, "İlk kez geçen sene yarışmaya katıldım ancak heyecanımın kurbanı oldum. Çalışmak için çok zamanım olmamıştı. Üç saniye farkla yarışı kaybetmiştim" diye konuştu.

Yarışmayı ve heyecanı çok sevdiğini dile getiren Babaoğlu, "İnşallah bu sene kazanacağım. Parkurlar bu sene çok zorlu olacak ama korkmuyorum. Bir an önce yarışmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Babaoğlu, ailesi ve çocuklarının kendisini desteklediğini kaydederek, "Çocuklarım bana zorluk çıkarmıyor. Onlar da benimle yarışları takip ediyor. Çevremden de olumlu tepkiler alıyorum. Yarışacağım kişilerin çoğunu tanıyorum. Aralarında yurt dışından gelecek yarışmacılar da var. Azerbaycan'dan gelecek bayan yarışmacının beni zorlayacağını düşünüyorum. Onu yenmek için uğraşacağım" dedi.

Off-roada ilgi duyan kadınlara tavsiyelerde de bulunan Babaoğlu, "Yarışmak için hiçbir engel tanımasınlar. Ben ev hanımıyım ve üç çocuğum ile yarışlara katılmayı düşünüyorum. İlk yarıştığımda küçük çocuğum 6 aylıktı. Her yere eşim ve çocuklarımla gidiyoruz. Yarışmak isteyen tüm bayan arkadaşları, hafta sonu yapılacak yarışlara davet ediyorum. Gelip görsünler, bu heyecanı yaşasınlar. Ev hanımı olmam off-road yapmama engel değil. Yarışırken çok mutlu oluyorum" diye konuştu.

-"Eşimin birinci olacağına inanıyorum"

Turgut Babaoğlu ise eşine sürekli destek olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Eşim ilçemizde yapılacak uluslararası yarışlara katılacak. Bir hafta önce ben de Rize'deki mahalli off-road yarışlarına katıldım. Orada bana destek olan eşimin sayesinde dereceye girdim. Şimdi de ben ona destek olacağım. Buradaki yarışta birinci olacağına inanıyorum. Ailemle ona destek olacağız. Yarışacağı aracı ben yaptım. Etap ve aracı nasıl kullanacağı hakkında eşime bilgi veriyorum. Onu yarışlara hazır hale getirebilmek için yoğun şekilde çalışıyoruz." - Rize

Kaynak: AA / Güncel

Ardeşen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title