Haberler

Rize'ye Yeni Temizlik Aracı

Güncelleme:

Rize Belediyesi, Rize'de temizlenmesi zor olan dar alanlar ve küçük boyuttaki çöplerin kısa süre içerisinde temizlenmesi için yeni bir temizlik aracını bünyesine katarak, temizlik alanında yeni bir adım attı. Temizlik makinesi, güçlü emiş gücü sayesinde sokaklarda bulunan sigara izmariti, kağıt parçası, yaprak vs. gibi küçük çaplı çöpleri kısa sürede temizliyor.

Bir temizlik işçisinin rahatlıkla yanında gezdirebildiği araç, şarj edilebilir elektrikli olup geniş çöp haznesine ve tozlu sokaklarda kullanılmak üzere su fıskiyesine sahip durumda.

Rize Belediyesi Temizlik İşleri bünyesine yeni kazandırılan yeni temizlik aracının tanıtımını Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Tuzcuoğlu Memişağa Parkında yaptı.

Yeni temizlik aracıyla bir süre yerlerdeki çöpleri süpüren Başkan Kasap araçla ilgili açıklamada bulundu.
Başkan Kasap açıklamasında, "Temizlik faaliyetlerimizin hızlanması ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için araç envanterimize elektrikli sokak süpürgesini kattık. Bu sayede temizlik görevlilerimizi kısa sürede daha çok yeri temizleyebilecekler. Daha temiz bir Rize için vatandaşlarla el ele vererek çalışacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rize Belediyesi Reşat Kasap Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title