Haberler

Rize Valisi Çakır, Yılın Doktorunu Ödüllendirdi

Rize Valisi Nurullah Çakır, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Rize'de yılın doktoru seçilen Doç.Dr. Şahin Bozok'u ödüllendirdi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Rize'de yılın doktoru seçilen Doç.Dr. Şahin Bozok'u ödüllendirdi.

Rize Valiliği Mavi Salonda düzenlenen programa, Vali Çakır'ın yanı sıra Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, Halk Sağlığı Müdürü Faik Özşahin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt, Rize Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Hasan Velioğlu ile sağlık personeli katıldı.

Vali Çakır, burada yaptığı konuşmada, Doç. Dr. Şahin Bozok başta olmak üzere güçlü ve başarılı bir kalp damar cerrahi kadrosunun Rize'de yerleşmesinin, artık bu alanda hasta gönderen değil büyük şehirlerden hastaların tedavi için güvenle geldikleri bir il olduklarını söyledi.

Rize'de, Doç. Dr. Şahin Bozok gibi görevini layıkıyla yerine getiren birçok hekim olduğunu ifade eden Vali Çakır, "Doç. Dr. Şahin Bozok nezdinde bu kıymetli insanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Kıymetli halkımız da ilimiz için bu denli hizmet veren değerli insanlara karşı her zaman hoşgörülü ve anlayışlı olmalıdır. Zaten bizim insanımızda bu vasıflar fazlası ile mevcut" dedi.

Sağlık Müdürü Tepe ise Doç. Dr. Bozok'un çok zor ameliyatlardan başarıyla çıkan, hasta ve yakınlarıyla yakından ilgilenen, Rize halkı tarafından tercih edilen bir doktor olduğunu belirterek, Bozok'a görevinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Vali Çakır, Doç.Dr. Şahin Bozak'a ödülünü verdi. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Nurullah Çakır Şahin Bozok Tıp Bayramı 14 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title