Haberler

Rize Kent Konseyi'nden Vali Yazıcı'ya Ziyaret

Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu, Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu, Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Topçu, kent konseyi üyeleri Abdullah Oğuz Hut, Dilek Kansız ve Muhittin Sandıkçı ile birlikte Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek, düzenlenecek hikaye günleri yarışması hakkında bilgi verdi.

Vali Yazıcı tarafından başlatılan RENK Projesi'ni heyecanla takip ettiklerini belirten Topçu, "Bu bağlamda okuma etkinlikleri çok dikkatimizi çekti. Okuyan öğrencilerimizi yazmaya teşvik etmek için ilimizin geçmişinde yaşanan hüzünleri, acıları, sevinçleri, milli ve manevi değerlerimiz ışığında hikayeleştirmek için bir yarışma açmayı düşünüyoruz" dedi.

Vali Yazıcı ise, RENK Projesi'nin amacının sadece okuma olmadığını ifade ederek, "Proje kapsamında bir çok etkinlik düzenliyoruz. Ziyarete gittiğim yerlerde öğrencilerimizin 'ben okuyorum sayın valim' demeleri gözlerimi yaşartıyor. Bu faaliyetimiz sınavlarda öğrencilerimize belli başarıları da beraberinde getirecektir. Düzenleyeceğiniz yarışma etkinliğine her türlü desteği vermeye hazırız. Öğrencilerimizin başarısına katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Oğuz Dilek Kansız Ersin Yazıcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title