Haberler

Rize ile Pakistan Arasında Bilim Köprüsü

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Pakistan’ın Mardan Abdul Wali Khan Üniversitesi ortak sempozyum düzenliyor.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Pakistan'ın Mardan Abdul Wali Khan Üniversitesi ortak sempozyum düzenliyor.

İki üniversite arasında düzenlenecek olan sempozyumla ilgili basın açıklaması düzenleyen RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, programa gerek yurt dışı gerekse yurt içinden oldukça yoğun bir katılım olduğunu belirterek, "Sempozyuma, başta; Pakistan ve Türkiye olmak üzere Malezya, Azerbaycan, Libya, Nijerya, Suudi Arabistan, Bangladeş, Cezayir ve Irak gibi bir çok farklı ülkeden 300 civarında akademisyen katılacak. Düzenlemiş olduğumuz bu uluslararası sempozyum hem üniversitemizin, hem de şehrimizin tanıtımı için önemli bir faaliyettir. 21 ülkeden çok sayıda akademisyenin iştirak edeceği uluslararası bu sempozyuma halkımızın ve şehrimizin gereken hassasiyeti göstermesini ve bu etkinliğe sahip çıkmasını diliyorum" dedi.

İkinci Uluslararası Bilişim Teknolojileri ve Sosyal Bilimler Sempozyumu, 26 Ağustos Salı günü İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde saat 09.00'da açılış töreni ile başlayacak. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Hüseyin Karaman Pakistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title