Haberler

Rize'de Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Komşusu Çıktı

Güncelleme:

Rize'nin Gündoğdu Mahallesi'nde 31 Mayıs 2015 tarihinde yaşanan cinayet olayında, komşuları yalnız yaşayan Necmettin İpek'ten haber alamayınca polise haber verdiler.

VÜCUDUNDA TORNAVİDA DARBELERİ VARDI

Kapıyı kırarak eve giren polis ekipleri, ellerinden yatağa bağlanmış yaşlı adamın kanlar içindeki cesedini buldu. Yapılan ilk incelemede Necmettin İpek'in vücudunda 16 bıçak ve tornavida darbesi belirlendi. Yaşlı adamın eşyalarına dokunulmadığı ve cüzdanındaki parasının alınmadığı belirlendi.

37 ŞÜPHELİ BELİRLENDİ

Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı yönetiminde Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesine özel bir ekip kuruldu. Mahallede 78 kişilik şüpheli listesi oluşturan polis ekipleri, çalışmalar sonrasında 37 kişiyi teknik ve fiziki takibe aldı. Şüphelilerden parmak izi ve kan örneği alan polis tespitler sonucunda, yaşlı adamın komşusunun oğlu, 6 ayrı suç kaydı bulunan Erdem B.'nin katil zanlısı olduğunu belirledi.

TATİLDE YAKALANDI

Polis tarafından aranan Erdem B., bayram tatilini geçirmek üzere Antalya'dan geldiği Rize'de polisin takibi sonucu yakalandı.

KÜFRETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Necmettin İpek'i, annesine ve kendisine küfür ettiği gerekçesiyle tornavida ve bıçak darbeleri ile öldürdüğünü itiraf eden Erdem B., polisteki sorgusunun ardından sevk edildiği Rize Adliyesi'nde nöbetçi mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gündoğdu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (4)

Suriye''liler Türkiye''li Olacakmış:

Kendi öz vatandaşın kardeşin gönüldaşın sana yetmedi mi? Ümmet toplumu olduk. Satıldık ey milletim. Kul hakkımı helal etmiyorum. Nasıl bir zihniyet bu yarabbi.

57
8
yanıtYanıtla
CEP RAHİL:

kendi vatanını dağıtmış kaçmış suriyeli sana ne kadar vatandaş olacak KENDİ İKTİDARINA ÜLKEYİ YAKMAbıraz düşün

35
2
yanıtYanıtla
Suriye''liler Türkiye''li Olacakmış:

İç savaş çıksın dağılsın TC diye ne çok çalışan var.

23
9
yanıtYanıtla
REALİST:

SİZ YORUMCULAR KLAVYE DELİKANLILARI AĞZIMI BOZMAYIN ÇOKMU TEMİZSİNİZ PİSLİKLERRR

1
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title