Haberler

Rize'de Sp ile MHP Mahkemelik Oldu

Rize'de bir süre önce, 'Mehmet Bekaroğlu ve ekip arkadaşları' başlığı ile hazırlanıp dağıtılan broşürde Bekaroğlu'nun, Fazilet Partisi Rize Milletvekili olduğu dönemde TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyesi olarak cezaevlerinde başlatılan açlık grevlerine katılan mahkumların yakınları ile yapılan toplantılardaki resimlerine yer verildi.

Rize'de bir süre önce, ' Mehmet Bekaroğlu ve ekip arkadaşları' başlığı ile hazırlanıp dağıtılan broşürde Bekaroğlu'nun, Fazilet Partisi Rize Milletvekili olduğu dönemde TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyesi olarak cezaevlerinde başlatılan açlık grevlerine katılan mahkumların yakınları ile yapılan toplantılardaki resimlerine yer verildi. Broşürde yer alan fotoğraflarda, PKK'nın sözde bayrağı ile Abdullah Öcalan'ın resimleri de yer aldı. ' Mehmet Bekaroğlu diyor ki' başlıklı bölümde de, 'Öcalan 30 yıldır Kürtler için mücadele ediyor. Onun önerdiği kongreyi önemli buluyor ve destekliyorum. Davet gelirse katılmaktan mutluluk duyarım. Devletin muhatabı PKK'dır. İmralı'ya gidecek koster her şeyi çözecek' ifadelerine yer verildi.

50 BİN TL TAZMİNAT İSTENİYOR

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'nun listesinde belediye meclis üyesi adayı gösterilen Mustafa Mahmutoğlu da, broşürlerin dağıtılması sonrasında tepki göstererek yasal haklarını kullanacaklarını ifade etti. Mahmutoğlu'nun açıklaması üzerine MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz da, iddiaya göre sosyal paylaşım sitesinde Abdullah Öcalan, Mehmet Bekaroğlu ve Mustafa Mahmutoğlu' nun fotoğraflarının yanına, 'Mehmet Bekaroğlu ve Mustafa Mahmutoğlu'nun resimdeki ağababaları eksiği tamamlamış. Dikkat, komutanınız sağda beyler ve gözü üzerinizde. Onu mahcup etmeyiniz' yazarak paylaştı. Bu paylaşım üzerine Mustafa Mahmutoğlu, kişisel haklarına saldırıda bulunulduğu gerekçesi ile Cem Kazmaz hakkında 50 bin TL'lik maddi manevi tazminat davası açtı.

MHP İl Başkanı Cem Kazmaz da, Mahmutoğlu'nun kendisi hakkında dava açması üzerine yazılı bir açıklama yaptı, iddialar ile ilgili belgelerin ortada olduğunu belirterek, 'Biz basın organlarında çıkan haberleri paylaştık. Madem bunlar gerçek değil o basın organlarını neden mahkemeye vermiyor Öcalan'a methiyeler düştüğü bu basın organları tarafından sayfa sayfa yayınlanmıştır. Madem bunlar gerçek değil, neden bunları tekzip etmiyor Mehmet Bekaroğlu, AKP'nin sözde çözüm sürecinin, Türk milletini bölme ve parçalama girişimlerinin paralel projesidirö ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bekaroğlu Abdullah Öcalan Sp Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

AKÇA-YORUMinanseref@hotmail.com.tr:

Bu MHP iyice kafayı yemiş. Nifak ve bozgunculuk yapmada sınır tanımıyorlar. Sözde milliyetçiler milletini eğer seviyorsanız biraz hoş görülü olun. Zaten şu sanal kavgalar yaşamı bize zehir ediyor. Bir oy yada koltuk uğruna kan akmasını mı istiyorlar. Bir yılı aşkındır kan akmayınca çıldırmaya başladılar. Bekaroğluna ve çözüm sürecine tam destek. Allah yolunu açık etsin. Başarılar diliyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title