Haberler

Rize'de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi

Güncelleme:

Rize'de,  "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" temalı yürüyüş gerçekleştirildi.

Rize Halk Sağlığı Müdürlüğünce, "Türkiye Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" etkinlikleri kapsamında organize edilen yürüyüş kentin sahil kesimindeki yürüyüş parkurunda başlayıp Çaykur Genel Müdürlüğü karşısında sona erdi.

Yürüyüşe katılan Rize Halk Sağlığı Müdürü Dr. Faik Özşahin, burada yaptığı açıklamada, "Her ay düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşünü bu ay 'Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam' adı altında gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Sağlıklı bir toplum için çocuk, genç, yetişkin her yaş grubuna, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının kazandırılması açısından eğitim programlarımızın yanı sıra sosyal etkinliklerimizi de sürdürüyoruz. Bugün yürüyüşümüze destek veren katılımcılara teşekkür ediyoruz" dedi.

Yürüyüşe, Özşahin'in yanı sıra İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şafak Bulut, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Çaykur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title