Haberler

Rize'de Meydana Gelen Kazada Hemşin Deresi'nde Kaybolan Şahsın Cansız Bedeni Bulundu

Rize’nin Pazar ilçesinde bu sabah Hemşin Deresi’ne uçan otomobil içerisindeki bulunan 5 kişiden 4’ü yaralı olarak kurtarılırken, 1 kişi ise dere sularında kaybolmuştu.

Rize'nin Pazar ilçesinde bu sabah Hemşin Deresi'ne uçan otomobil içerisindeki bulunan 5 kişiden 4'ü yaralı olarak kurtarılırken, 1 kişi ise dere sularında kaybolmuştu. Kayıp şahsın cansız bedeni kaza yerinden 7 kilometre ileride Kesikköprü köyü mevkiinde jandarma ekipleri tarafından dere kenarında bulundu.

Kaza, Pazar-Hemşin karayolu üzerinde bulunan Şuçatı köyünde meydana geldi. Mehmet Ali Sümer yönetimindeki 53 HR 244 plakalı araç, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki Hemşin Deresi'ne uçtu. Dereye uçan aracın içerisindeki 4 kişi yaralı olarak dere içindeki minibüsten çıkmayı başarırken, Rıfat Hacıfazlıoğlu (55) isimli Hemşin İlçe Kütüphanesi'nde görevli memur ise dere sularına kapılarak kayboldu.

AFAD ekiplerinin kurtarma çalışmasında araçta bulunamayan Hacıfazlıoğlu'nu derede arama çalışmaları sürerken, kayıp şahsın cesedi kaza yerinden 7 kilometre ileride Kesikköprü köyü mevkiinde jandarma ekipleri tarafından dere kenarında bulundu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kesikköprü Hemşin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

AFADLA JANDARMA OLAY YERİNDE YOKTU JANDARMA 1 SAAT SONRA GELDİ POLİSLE VATANDAŞ ELELE KYRTARDI 5 KİŞİYİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title