Haberler

30 İlde Okullar Tatil Edildi

Güncelleme:

Türkiye genelinde İstanbul dahil olmak üzere toplam 30 ilde eğitime yoğun kar yağışı nedeniyle 1 günlük ara verildi.

Türkiye genelinde 30 ilde kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

İSTANBUL

İstanbul Valisi Vasip Şahin tatili şöyle duyurdu:

"Meteorolojik tahminlere göre ilimizde yoğun kar yağışı beklendiğinden 31.12.2015 Perşembe günü eğitim-öğretime bir gün ara verilmiştir."

İşte tatil olan diğer iller:

ÇORUM

Çorum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve 10 ilçede eğitime 2 gün ara verildi.

İlgili Haberler

SAMSUN

Yoğun kar yağışı nedeniyle Samsun'da 8 ilçenin tamamında, 2 ilçede ise bazı mahallelerinde okullar 1 gün tatil edildi.

Samsun Valiliği, kar yağışının etkili olduğu ilçelerden Alaçam, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, 19 Mayıs, Salıpazarı, Vezirköprü ve Yakakent ilçelerinde eğitime 31.12.2015 Perşembe günü eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinde ise Tekkeköy ve Terme ilçelerinde yüksek yerlerde yer alan mahallelerdeki okulların tatil edildiği, diğer ilçeler için ise kar yağışının yoğunluğuna göre karar verileceği bildirildi.

Samsun merkeze bağlı Canik ilçesinde bulunan Canik Başarı Üniversitesi de öğrenci ve personele kısa mesaj yoluyla eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Öte yandan elektrik akımında arıza olan 45 köy ile yolu kapanan 100'ün üzerindeki köy için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

SİVAS

Sivas'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle Akıncılar ve Gölova ilçelerinde bugün öğleden sonra ve yarın eğitime ara verildi.

Kaymakamlıklarından yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı dolayısıyla Akıncılar ve Gölova'daki ilk ve orta dereceli okullarda, bugün öğleden sonra ve yarın tam gün eğitimine ara verildiği belirtildi.

Kamuda çalışan hamileler ile engellilerin de bugün öğleden sonra ve yarın izinli sayılacağı ifade edildi.

KONYA

Konya'nın Halkapınar ilçesinde taşmalı sistem kapsamındaki okullarda yarın eğitime ara verileceği bildirildi.

KOCAELİ

Kocaeli'de gün boyunca aralıklarla etkili olan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Yoğun kar yağışı nedeniyle yarın Kocaeli il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta etkili olan kar yağışı sebebiyle okullarda eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.

ORDU

Ordu'da kar yağışı nedeniyle Gürgentepe, Korgan ve Mesudiye ilçelerinde eğitime ara verildiği bildirildi.

BALIKESİR

Balıkesir'de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu gece etkisini arttıran kar yağışını ve olumsuz hava şartlarını göz önüne alarak Altıeylül ve Karesi ilçelerinde okulların bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. Manyas İlçesi'nde de taşımalı okullarda eğitime bir gün ara verildi.

SAKARYA

Sakarya'da yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm okullarda yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

KAYSERİ

Kayseri'nin Yahyalı ilçesi Kaymakamlığından yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle ilçedeki okulların 31 Aralık Perşembe günü, 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

NİĞDE

Niğde'de okullar, soğuk hava ve buzlanma nedeniyle 1 gün tatil edildi. Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Niğde merkez, merkez ilçeye bağlı ve köy kasabalarda soğuk ve buzlanma nedeniyle 31 Aralık Perşembe günü günü 1 gün süreyle okullar tatil edilmiştir' denildi.

TOKAT

Tokat'ın Yeşilyurt, Almus, Artova, Başçiftlik ve Niksar ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Şenpazar ve Bozkurt ilçelerinde, kar yağışı nedeniyle okullarda yarın eğitim yapılmayacak.

KARABÜK

Karabük'ün Ovacık ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle okullarda yarın eğitim yapılmayacak.

ERZURUM

Erzurum Valiliği, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle, yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini duyurdu.

HAKKARİ

Hakkari il merkezi ve bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okullarda, yarın eğitime ara verildi.

BOLU

Bolu'nun Gerede ve Dörtdivan ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

DÜZCE

Düzce'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle il genelinde tüm okullar perşembe günü tatil edildi.

KARAMAN

Karaman'da taşımalı sistem kapsamındaki okullarda kar yağışı nedeniyle yarın eğitim yapılmayacak.

NEVŞEHİR

Nevşehir'de yoğun kar yağışı ve aşırı buzlanma nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, Nevşehir'de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir Merkez başta olmak üzere Avanos, Acıgöl, Derinkuyu ve Ürgüp ilçelerinde ilk ve orta öğretim okulları bir gün süreyle tatil edildi.

GİRESUN

Giresun'daki kar yağışı nedeniyle Merkezdeki köy okulları ile Dereli ve Çanakçı ilçelerinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

YOZGAT

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde de ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği bildirildi.

MUŞ

Muş'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

TRABZON

Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışıyla oluşan olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerdeki okullarda eğitime 31 Aralık Perşembe günü ara verildiği belirtildi. Şalpazarı, Tonya, Çaykara, Hayrat ve Dernekpazarı ilçelerinin tamamında okulların tatil edildiği kaydedilen açıklamada, Arsin'de ise ilçe merkezindeki okullar haricindeki tüm okullarda eğitime ara verildiği duyuruldu. Açıklamada ayrıca, riskli yerlerdeki taşımalı eğitime tabi okulların da tatil edildiği belirtildi.

RİZE

Rize'de etkili olan soğuk hava ve kar yağışı dolayısı ile Hemşin, Çamlıhemşin, Güneysu ilçelerinde Perşembe günü okullar bir gün süre tatil edildi.

İkizdere ilçesinde ise ulaşım sorunu nedeni ile okullara ulaşamayacak öğrencilerin bir gün süre ile izinli sayılacağı duyuruldu.

BURSA

Bursa'nın Orhangazi, Mustafakemalpaşa ve İznik ilçe milli eğitim müdürlükleri ve kaymakamlıklarınca, yoğun kar yağışının olumsuz etkilerine karşın, ilçede taşımalı sistemle eğitim gören ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 31 Aralık'ta 1 gün ara verildi.

Yılbaşı tatiliyle birlikte öğrenciler 4 gün tatil yapacaklar.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, kar yağışı nedeniyle dört merkez ilçe ve bu ilçe sınırları içindeki okulları yarım gün tatil ettiğini açıkladı.

ŞIRNAK

Şırnak merkez ile merkeze bağlı köyler ve Uludere ilçesinde ilk ve ortaöğretim okulları 1 gün süreyle tatil edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, bugün öğleden sonra okulların tatil edildiği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi: "Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, ilimiz merkez ilçelerinde yoğun kar yağışı devam ettiğinden, öğleden sonra da devam edeceği öngörüldüğünden dolayı ve buzlanma riski olabileceğinden dolayı, ilimiz merkez ilçeleri (Bağlar, Kayapınar, Sur, Yenişehir) ve sınırları içerisinde bulunan tüm eğitim öğretim kurumlarında, 31.12.2015 Perşembe günü eğitim öğretime yarım gün ara verilmiştir."

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçenin kırsal bölgesindeki taşımalı eğitim verilen 40 okulda eğitime 1 gün ara verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çamlıhemşin Güneysu Hemşin Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (18)

ZAZA. KENTLI. Mobil-ANDROID:

BEN. ZAZA. OLARAK. ÖZERLIK. ISTIYORUM ZAZAKISTAN. İSTIYORUM.

1
17
yanıtYanıtla
TEXASMobil-ANDROID:

Ben bir Laz olarak özerklik istiyorum. Ben bir türk degil Laz Oglu Lazim. Yaşasin Lazazistan.

5
12
yanıtYanıtla
manav:

Ben bir manav olarak özerklik istiyorum. Yaşasın MANAVİSTAN. Ayrıca kürtler manavistana girerken vize uygulansın lütfen!!

3
10
yanıtYanıtla
AHMAKÇA BAŞLIK:

OKUL TATİL DİYE NEDEN SEVİNİLİR? OKULA İSTEYEREK GİTMELİ ÇOCUK. BU KAFAYA SAHİP BİRİSİ İŞİNİ DE SEVMİYORDUR. BEN OKUL TATİL OLUNCA ÜZÜLÜYORUM. ZAMAN KAYBI OLUYOR, EKSİK HİSSEDİYORUM.

2
10
yanıtYanıtla
Nadir:

Sen git ozaman okula. Hademeyle otur sil süpür orları. Ne diyelim

yanıt8
yanıt0
oksijen:

keske ögretmen olsaydim, , bende yatarak, bolbol tatil yaparak, , yasamanin zevkini cikararirdim :(((:

8
3
yanıtYanıtla
ogretmen:

Sen öğretmen oldunda elindenmi aldilar bu arada ben gidip yatayim hayat cok zevkli cookk

yanıt2
yanıt1
Amed:

Amed te kar yağıyor izin vermedim tatil olsun

2
8
yanıtYanıtla
fetihMobil-ANDROID:

ben de ozerlik istiyorum muhacirim bosnakim bosanski devleti kuralim .sonrada kurtler bosanski pasaportuyla giris yapsinlar .allahim vatanimizi ve islami koru tek bayrak tek devlet catisi altinda yasat bizi kafirleri de kahir eyle

6
3
yanıtYanıtla
Musa:

Öyle bir talebin olursa seni geldigin yere göndeririz. zaten siz geldiginizde alkolu ve gavurun tüm kötü alışkanlıklarını getirdiniz içimize.

yanıt2
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title