Haberler

Rize'de Kahvehaneye Saldırı Olayı ile İlgili 2 Kişi Gözaltında

Güncelleme:

Rize'de kahvehaneyi tarayarak 3 kişinin ölümüne 6 kişinin de yaralanması olayına karışan 2 kişi gözaltına alınırken, olayı azmettiren şahıs aranıyor.

Rize'nin İkizdere İlçesi Güneyce mahallesinde bir kahvehanenin silahla taranması sonrasında 3 kişinin ölümüne 6 kişinin de yaralanması olayına karıştığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alınırken, olayı azmettiren şahsın arandığı bildirildi.

İZ BIRAKMAMAK İÇİN KULLANDIKLARI ARACI ATEŞE VERDİLER

Edinilen bilgiye göre, Güneyce mahallesinde 33 RV 875 plakalı 93 model Lada marka araç ile kahvehaneyi tarayan iki şüpheli daha sonra olayda kullandıkları aracı Trabzon'un Hayrat ilçesinde parmak izi bırakmamak için ateşe verdi.

JANDARMA, 2 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; araç üzerinde yapmış olduğu inceleme sonrasında olaya karıştığı şüphesi nedeni ile Of ilçesinde H.S. adlı şahsı gözaltına aldı.


Rize İl Jandarma komutanlığı'na araç ile alakalı bilgi veren Trabzon Jandarması araç sahibi kişiyi de Rize'de gözaltına aldırdı.

OLAYIN AZMETTİRİCİSİ ARANIYOR

Öte yandan olayın azmettiricisi olduğu öne sürülen Ü.S, isimli şahsın arandığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İkizdere Trabzon Güneyce 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title