Haberler

Rize? de Hasta Kurtaran Offroad Ekibinin Aracı Tehlike Atlattı

Rize? nin Güneysu ilçesinde rahatsızlık geçiren 49 yaşındaki Yaşar Kaya'ya yardım için yola çıkan Off Road ekibi tehlike atlattı.

Rize? nin Güneysu ilçesinde rahatsızlık geçiren 49 yaşındaki Yaşar Kaya'ya yardım için yola çıkan Off Road ekibi tehlike atlattı. Kar kalınlığının 1.5 metreye ulaştığı yolda manevra yapan aracın arka lastiği boşluğa düştü. Araç vinçle çekilerek kurtarıldı.

ARKA TEKERLEĞİ BOŞA DÜŞTÜ

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü ve 340 koy yolunun kapalı bulunduğu Rize? de, Güneysu İlçesi Bulutlu Mahallesi'nde evinde rahatsızlanan Yaşar Kara yardım talebinde bulundu. Rize Sağlık Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışı altında yola çıktı. Ancak kar kalınlığının 1.5 metreye ulaştığı bölgeye gidemeyen Sağlık Müdürlüğü çalışanları Off Road ekiplerinden yardım istedi. Arazili araçla hastaya ulaşmak isteyen Off Road ekibi ise tehlike atlattı. Yoğun karda yolunu bulmakta zorlanan ve geri manevra yapan kamyonetin sol arka tekerleği yoldan çıkarak boşluğu düştü. Off Roadcular aracı vinç halatı ile çekerek yola çıkarttı. Daha sonra araca konulan hasta Yaşar Kara, Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı. Zor şartlarda yardımına koşan ekiplere teşekkür eden Kara, ' Bize ulaşmak isterken ölümden döndüler. Allah'a şükürler olsun ki yara almadan kurtuldular' dedi.Off- Road aracın sürücüsü ve Rize Arama Kurtarma Ekibi üyesi İsmail Yıldız da, bölgede kar yağışının başlamasının ardından yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, '112 Acil Servis ekipleriyle nöbet tutarak elimizden geldiğince hastalara ulaşmaya çalışıyoruz. Off - Road araçlarımızı zevk için değil, vatandaşlarımıza hizmet için kullanıyoruz' dedi.

Bir başka yardım talebi de Hamidiye Mahallesindeki evinde rahatsızlanan 63 yaşındaki Temel Yetim'den geldi. İş makineleri ile açılan yoldan zor koşullarda ilerleyerek Koah hastası olan ve kalp yetmezliği bulunan Temel Yetim'e ulaşan sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından hastayı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Yetim burada tedavi altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Kaya Güneysu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title